Chodzi mi o małe uporządkowanie działów, otóż proponowałbym zmienienie nazwy Rozrywka na GaduGadu czy coś takiego.
Następnie przerzuciłbym tam "Wieści ze świata", "Studia, szkoła" i "Off Topic" i ewentualnie "Pomocy" albo ten bym wywalił bo posty o pomoc można pisać w którymś odpowiednim dziale lub w off topic jak żadnego problem nie dotyczy.
A i jeszcze Muzyka i koncerty zmieniłbym na Muzyka po prostu.
Chodzi o to żeby wszystkie działy do pogaduszek były w jednek kupie a nie porozrzucane. No.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Ostatnio zmieniony przez fazi 2005-10-17, 20:10, w całości zmieniany 1 raz
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
To chyba nic złego że propozycje zmian mam, razem będziemy tworzyć to forum to może coś z niego wyrośnie. Nie? No..
A swoje forum mam, nie bój się, postawić phpBB każdy umie, ważne żeby to miało ręce i nogi.
Trzeba by o jakiejś promocji pomyśleć jeszcze, znaczy się reklamie.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Reklama odpowiednia już chyba na epulsie jest. Poza tym, ten, kto wygra, zawsze może trochę pulsów na reklamę na głównej stronie przeznaczyć
A forum nie każdy postawić umie, bo np. ja nie. Moje forum tworzył mój brat np. Ale to zwierzakowe takie, nikt sie nie zainteresuje zapewne.
Co do reklamy na Epulsie to tak obsluga sie zaczela cos czepiac ze to niezgodne z tegulaminem, ze wykorzystuje epulsa jako kanał dystrybucyjno-promocyjny itd. Wiec z Epulsem trzeba troszke uwazac chociaz nikt tak stanowczo nie zabronil wiec mysle ze mala reklamka od czasu do czasu na epulsie sie pojawi to nic sie nie stanie. Jednak mam plan na inną reklame ale to dopiero jak zakonczymy obecną
Aha... zmieniac zaczynam teraz jak jest mniej uzytkownikow, bo podczas zmian rozne rzeczy sie dzieja i po co maja to uzytkownicy ogladac
Ja już zmiany widzę, bo i zredukowaną liczbę postów u użytkowników
No zmiany wprowadzone... tylko troche mi sie nie podoba ze w 'Gadu-Gadu' jest tak duzo subfor... hm... jeszcze pomysle by je rozbic na 2 by bylo wizualniej lepiej... ale pomysle jeszcze nad tym... bo jak na razie mi sie tak w glowie ksztaltuje by moze podzielic to na czesc - na powaznie i na luzie... ale to w przyszlosci o ile w ogole
Wysłany: 2005-10-18, 14:30
Uważam, że forum jest wystarczająco rozreklamowane, co można zauważyć po ilości przybywających użytkowników. Nie podoba mi się za to stwierdzenie fazi, że potrzeba więcej poważnych userów, to krzywdzące zdanie, tak jakby ci, którzy sa teraz byli mniej ważni albo po prostu śmieszni. Bez sensu... :?
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Byc może chodzi mu o to, że aktualnie jest dużo spamu i głupie tematy? Nie wiem.
A użytkownikw jest dużo, a może 6 pisze
Wysłany: 2005-10-18, 16:04
Co fakt to fakt, ale mnie to jakos nie przeszkadza szczególnie.
Lubię grono, po którym mniej więcej moge wiedziec czego sie spodziewać:)
Z resztą, myslę, że gdy konkurs sie skonczy to ludzi ubędzie,to taka moja pesymistyczna wizja,ale wydaje mi sie ze jest ona takze realistyczna.
_________________ Każda kobieta jest aniołem, tylko po niektórych tego nie widać...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum