Wysłany: 2006-09-05, 22:45 Zmiany systemu moderacji Polecający: Dzięki google ;)
Na tym forum średnio podoba mi się system moderacji. Moim zdaniem, obecnych moderatorów powinno podzielić się. Każdy powinien dostać kilka działów pod własną opiekę, i myślę, że sprawdza się to lepiej niż to, że wszyscy oderują wszystkie działy.
Co Wy na to?
_________________ Mały owsik pyta tatę owsika:
-Tatusiu, opowiadałeś mi o świecie na zewnątrz, który jest piękny, zielony i pachnący. Dlaczego więc musimy siedzieć tu, gdzie siedzimy?
-Bo to jest, synu, nasza ojczyzna.
Kiedys bylo cos takiego, ale to zmniejsza skutecznosc dzialania moderatorow - bo gdy mod z innego dzialu zobaczyl by 'zly' post/temat w tym ktorym nie ma moda to nic by nie mogl zrobic a tak to kazdy gdzies moze pomoc - ma szersze pole dzialania. Dodatkowo jezeli jakis z modow co by sie zajmowal jakims dzialem pojechalby powiedzmy na wakacje/wycieczke/mial malo czasu to takie jego dzialy by byly zaniedbane.
Ostatnio była nwet taka wpadka z zalogowaniem sie jakichś dzieciaków które powypisywały w każdym rozdziale po 10 tematówi potem trzeba było usówać. Wiec twoj pomysl sie nie sprawdza.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum