Zarejestrowałem się dawno temu, ale dopiero dzisiaj wszedłem na to forum, kiedy wiadomość wygenerowana automatycznie na mój mail przypomniała mi, że się tu zarejestrowałem.
Cóż powiedzieć uciekłem z pewnego forum (nie dało się tam wytrzymać) i trafiłem tutaj, jako bezforumowy. W sumie to jestem niezrównoważony psychicznie. Yhy.. czy to jest powód do usunięcia mnie z forum?
Kończę studia historyczne I stopnia. Wkrótce przed moim imieniem i nazwiskiem będzie "lic.". Mam więcej niż 20 lat a mniej niż 25. Jestem singlem, a przynajmniej mam takie wrażenie, bo większość definicji, jeśli nie wszystkie, dot. singli odnoszą się do okresu 25 i wyżej.
Pochodzę z Terabithii. Takiej mistycznej krainy, gdzie wszystko jest możliwe, trzeba mieć tylko wyobraźnię.
Jestem niezdeklarowanym komunistą. Moje sympatie polityczne zmierzają w kierunku KPP. Obecnie w kierunku SdPl.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum