Powinnas sama sobie dac ostrzezenie, twoj post nie zawieral 5 slow, a liczba emotow byla rowna ilosci slow. Wstyd.
Mam pytanie, czy tutaj nie obowiazuja zadne zasady? Moge sobie pisac co chce? Jezeli tak, to ten dzial stanie sie z miejsca moim ulubionym.
Wysłany: 2006-08-24, 09:54
Polecający: bierdonka
teoretycznie chyba tak , bo posty sa niezliczane, wiec nie mozna tu nikogo posądzić o nabijanie . Ale w granicach rozsądku oczywiscie . Ty masz zakaz dożywotni. ;p
Czy to pytanie zostało skierowane do mnie? Jeśli tak, niestety jestem mężatką.
edit: W sumie stety, przejezyczylam się.
_________________ " Tam, gdzie dziś piętrzą się góry, będą kiedyś morza, tam, gdzie dziś wełnią się morza, będą kiedyś pustynie. A głupota pozostanie głupotą."
Wysłany: 2006-08-31, 17:22
ha ha!!! to jestes czy nie?? No dobra... rzucisz męża weźmiesz rozwód wyjedziemy na Kanary i będziemy zyć długo i szczęśliwie
I tak pytanie było do Ciebie chyba dosc jasno je skierowałem i sprecyzowałem
_________________ "Sialalala zrób mi dobrze w rytmie ska"
SKA RULEZ!
Jestem, chodziło mi o wyrażenie "niestety". Nie mogę męża rzucić, bo ma mi kupić nowy tablet. Jak już go dostanę to rozważę twoją, jakże interesującą, propzycję.
_________________ " Tam, gdzie dziś piętrzą się góry, będą kiedyś morza, tam, gdzie dziś wełnią się morza, będą kiedyś pustynie. A głupota pozostanie głupotą."
Wysłany: 2006-09-03, 18:46
Polecający: bierdonka
widze ze działalnosc dzikiej ironii na forum konczy sie na własnym temacie ;p
a tak w ogole moze umówcie sie na gg , bo chyba wam niewygodnie , choc i tak mnie to nie obchodzi bo postów sie tu nie nalicza ;]
Ogranicza się, a jakże. Po prostu odpisuję na wasze posty, do tego się ograniczam. Nie widzę niczego interesującego na tym forum. Gusta i guściki, prawda?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum