Ja wychodze z zalozenia ze EMO dobrze lezy pod glanem
ale ze masz 10 lat wierze ze to najzwyklejszy wplyw mody na twoj jeszcze mlody i niedojazly umysl i ze szybko Ci przejdzie.
no to czesc
hehe ciekawe w ilu procentach jestes EMO ?? xD tniesz sie zyletkami ??? (jezeli wiesz wogole w kaką strone xD) kak czesto placzesz po katach ?? blah blah, pewnie z ciebie takie EMO jak ze mnie baletnica
Wysłany: 2008-01-17, 15:09
Polecający: Google.pl
Anaheim napisał/a:
hehe ciekawe w ilu procentach jestes EMO ?? xD tniesz sie zyletkami ??? (jezeli wiesz wogole w kaką strone xD) kak czesto placzesz po katach ?? blah blah, pewnie z ciebie takie EMO jak ze mnie baletnica
Nie wiem w ilu procentach.
Nie tnę się.
Często płaczę po kątach.
To najwidoczniej jesteś baletnicą.
_________________ Wepchnięta w otchłań samotności...
Jednak może pojawi się nikły blask w ciemności
i małe światełko rozjaśni ciemny mrok...
Ale czemu Wy sie tak perzyp*erdalacie.....? To jeszcze dziecko... Troche wyrozumialosci moi drodzy....
_________________ Chcę całymi dniami leżeć w domu, popijać piwko, palić zioło i słuchać muzyki. Noce spędzać z pięknymi kobietami... Czy to nie jest piękne życie?
Zdaje mi się że to troszkę nie możliwe żebyś była aż tak dojrzała w wieku 10 lat. Ja mam w miarę dojrzałe rodzeństwo jak na swój wiek, ale tylko "w miarę", a mają po 13 lat. Zresztą na co Ci ta powaga dziewczyno, młoda jesteś powinnaś się bawić a nie wgryzać w mroczne, przesiąknięte smutkiem i rozpaczą klimaty. Jak dla mnie to jesteś trochę przerysowana.
Witam
[ Dodano: 2008-01-17, 23:11 ] zloty, "BlackDevil, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum