gdzie ty łazisz po nocach? dziecko drogie, napadną cię, zgwałcą i tak skopią, że stracisz życiorys!!
ola boga...
psieplasiam
Karczoch napisał/a:
przyganiał kocioł... z resztą sama wiesz ^^
przyganiał,przyganiał^^
Pietri,dlaczego nie odpowiadasz na nasze pytania?Czy nie lubisz pytań?Czy to są dla Ciebie nie wygodne pytania?Czy napiszesz kiedyś książkę?Lubisz placki po węgiersku;>
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
czyli jednak przyznajesz się do bycia zboczuchem? no no... ;p
swoją droga ciekawe o której godzinie zawitają tu pierwsi użytkownicy ^^ oczywiście pomijając nas, bo to taki ewenement chwilowy xD
Pietri, czy lubisz jeść kinder bueno? wolisz białe kinder bueno czy zwykłe kinderbueno? czy byłbyś gotów przebrać się za kobietę, by wystąpić w przedstawieniu czy jeszcze nie wyrosłeś z tego że "baby są fe"? ^^
czyli jednak przyznajesz się do bycia zboczuchem? no no... ;p
pomijając zasadę,że gdy złapią nas za ręke to wypierajmy się,że to nie nasza,owszem.jestem
Karczoch napisał/a:
swoją droga ciekawe o której godzinie zawitają tu pierwsi użytkownicy ^^ oczywiście pomijając nas, bo to taki ewenement chwilowy xD
wątpie,czy prędko.jak mama,siostra i chłopak wróca nagle z pracy będę musiała wyłączyć laptopa i udać,że śpię..:)
Pietri a co z 3bitem.Jadłeś rumowego?A smakował,bo mi nie?Wolisz WW czy kitkata,jeśli tak to w jakiej formie?Poczworonej,zlodowanej,batonikowej-mnogiej,czy batonikowej singlowej?
_________________ człowiekiem jestem i nic co słodkie nie jest mi obce
Karczoch napisał/a:
wątpie,czy prędko.jak mama,siostra i chłopak wróca nagle z pracy będę musiała wyłączyć laptopa i udać,że śpię..:)
ja podobnie, jak tata się obudzi, a już go siostra budzi pomału... wiec chyba się musimy zegnać ^^
Pietri, czy kiedykolwiek czułeś się zdołowany? jeśłi tak, to czemu? jeśli nie, to... wydaje ci się ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum