Hmm nie wiem jak mam to zrozumieć, ale ok. „ Kurczol” czy zostaniesz moim ze tak napisze misiem na forum? Jeśli się zgodzisz możesz liczyć na mię zawsze i wszędzie a tak poważnie to widzę ze to forum to bardzo poważny projekt i gratuluje wszystkim, że dzielnie wspierają forum i są z wami ptaq odwaliłeś kawał dobrej roboty możesz być z siebie dumny wysoki page rank strony oraz prowadzenie forum to nie łatwe zadanie wbrew pozorom trzeba dbać oraz płacić za serwer to nie jest takie łatwe, za co masz u mię szacunek a co najlepsze to całkowity brak reklam to po prostu kocham u ludzi jak coś robią nie dla kasy, bo znam wiele ludzi, co mają swoje strony Fora programy radia i robią to wszystko wyłącznie dla kasy, którą dostają za szpecące reklamy i są z tego dumni z drugiej strony są też i tacy, co na serwer po prostu ich nie stać na Serwa lub mają reklamy po prostu w małych ilościach po to by utrzymać serwer dala nich wielka piąstka
Wysłany: 2006-04-11, 21:17
Polecający: baba jaga ;P
error napisał/a:
Hmm nie wiem jak mam to zrozumieć, ale ok. „ Kurczol” czy zostaniesz moim ze tak napisze misiem na forum? Jeśli się zgodzisz możesz liczyć na mię zawsze i wszędzie a tak poważnie to
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Dzieki, widze ze troche obejrzales pod roznymi kątami forum
Ale jak prowadzenie czegos sprawia przyjemnosc to nie szkoda pieniedzy
i poswieconego czasu, pozatym patrzenie na rozwijajace sie forum daje
ogromna satysfakcje... czasem ludzie tego nie doceniają i potrafia dac kopa...
no ale nie bede sie użalal nad sobą.
I cel spełniony poznałem juz kilku ludzi na i okazało się, że lepiej niż na to forum nie mogłem trafić moje dotychczasowe spostrzeżenia są takie
Archi spoko człowiek oby takich więcej
Elv miła sympatyczna potrafiąca mądrze i rozsądnie myśleć
Orange hmm szalona miła uprzejma po prostu cool
Ptaku też myślę ze jesteś spoko, choć na forum powiedziałeś zaledwie 3 słowa i uciekłeś
Czekam na resztę ekipy może jutro na czacie, co ja postaram się być i zapraszam wszystkich chętnych
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum