Ptaku też myślę ze jesteś spoko, choć na forum powiedziałeś zaledwie 3 słowa i uciekłeś
A bo mnie co wejde na czata to od razu mnie wyganiają :cry:
No a pozatym trzeba wszystko obejrzec i tam, czasem cos napisac... no i czas schodzi. Ale jutro wieczorem postaram sie troche posiedziec na czacie, choc i tak wiekszość (oni ) ma mnie dosc wiec nie bede sie Wam tam narzucac
Eee zaraz narzucać przecież nikt cię nie wyganiał a tak szczerze to nie musisz się przejmować wszystkim, co ludzie piszą, „bo w życiu piękne są tylko chwile „ znasz tą piosenkę pewnie a chwile pięknie można spędzić na twoim własnym chacie, bo jest naprawdę spoko ciekawi ludzie miły klimat aż ci zazdroszczę forum
:cry:
Wysłany: 2006-04-11, 23:58
Heja banana
_________________ "I got dre in the back, ridin on 22's
Bitches screamin 'let me ride', it must be the shoes
Red and black g6's, red dot on the glock
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"
Cześć Martina hej lolitka umie wszystko Ok mam nadzieję, że u ciebie jest tak samo na nawet lepiej przeglądałem forum i widziałem, że interesujesz się dredami hehe chciałem sobie też zrobić, ale jak by mię matka zobaczyła w długich włosach to by mie wywaliła z domu chyba niestety nie mogę mieć, dredów więc tylko wam zazdroszczę:) wielkie dzięki za przywitanie
Wysłany: 2006-04-12, 14:32
Polecający: baba jaga ;P
Martina napisał/a:
dwÓch
cicho wiem ze sie pisze dwoch, ale to u mnie jak z alkocholem wiem ze sie pisze przec samo "h" a pisze przez "ch" bo mi tak pasuje i oduczyc sie nie moge no
jak nie jak tak ? przytargalas tu swojego mena a teraz Kcostam dalej ;P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum