Witam serdecznie nazywam się Adam mam 17 lat pochodze z Starogardu Gdańskiego interesuje się komputerami oraz internetem prowadze swoją stronę www.egry.xorg.pl mam nadzieję że mie miło przyjmiecie i poznam wielu ciekawych ludzi na tym forum bo takie są moje wymagania związane z dołączeniem do licznego grona bywalców tego forum jak by coś ktoś to jestem Adam zawsze z chęcią pogadam i pomogę jeśli będe mógł a teraz 3....2....1.... start pierwszy post poleciał na tym forum a napewno nie ostatni :wink:
Ale przywitanie to macie super wielkie thx za przywitanie już mi się tu podoba a co do twojego posta kurczol będę się starać aby pisać starannie i schludnie nie będzie to łatwe przez dysekcję którą posiadam a co do gier online zapraszam mam nadzieje ze miło się będzie grało seloya widze że lubisz chucka norisa ta powinna być odpowiednie strasznie długo się ładuje niestety http://egry.xorg.pl/gierki.php?cmd=graj&id=30
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum