A może stwórzmy sobie własny temat? Będziemy pisać o waznych wydarzeniach w naszym forumowo-rodzinnym życiu i będziemy fajni.
/forumowo-nasz-netowa mafija rodzinna.
A tak w ogóle, to z kim ja tu jestem spokrewniona? :D
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Hej szwagier.
Ciągle jestem obrażona za ten ślub po cichu.
No ale miało nie być żadnych świadków... a taki prawdziwy, z płatkami róż sypiącymi się wprost z wiklinowych koszy trzymanych przez wiejskie dziewczęta pod nasze stopy, hucznym weselem i innymi bajerami to dopiero nas czeka ;D
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Wysłany: 2006-05-18, 21:11
Polecający: bierdonka
jaki slub i ja sie na tym ślubie wódki nie napiłam !! ?? Co to ma być! Adam co Ty wyprawiasz !? Mnie nie zaprosiłes! MNIE!!!?? ooooooooooo nieeeeeee ... Bracie .. przegiąłeś!
lolinka, mnie Ana też nie zaprosiła. własnej siostry. ;/
jaki slub i ja sie na tym ślubie wódki nie napiłam !! ?? Co to ma być! Adam co Ty wyprawiasz !? Mnie nie zaprosiłes! MNIE!!!?? ooooooooooo nieeeeeee ... Bracie .. przegiąłeś!
Orange napisał/a:
Ej, wyluzujcie Mówię przecież, że formalnie nic nie zaszło ;P
Kurczol napisał/a:
Kolejny temat do spamowania...
Ale wy bezduszni jesteście, żeby nie dać nam chociaż małego kawałka dla naszej rodziny no... Przecież tu się nie naliczają posty...
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
Orange napisał/a:
Adamus napisał/a:
Ej, wyluzujcie Mówię przecież, że formalnie nic nie zaszło ;P
Adam widzisz co narobiles buehehehe .... nie no co Wy tacy nerwowi nie bylo jeszcze nic
Ptaq napisał/a:
Kurczol napisał/a:
Kolejny temat do spamowania...
Zadko kiedy się z Tobą zgadzam ale niestety taka prawda poza tym co to ma do "Przywitaj się" ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum