Wysłany: 2008-06-24, 12:13 hej:) witam was piosenką:D Polecający: Paulinaaa
siemka jestem tu nowy, nazywam sie Kamil nie pije od 9 godzin... a tak na serio jestem tu zeby dowiedziec sie wiecej o praktycznie wszystkim, jestem z Dębna (zach-pom) mam 18lat ucze sie w tech. inf. w Smolnicy(taka wiocha, tyle, ze ma fajną szkołe) noi tyle. pozdrawiam Was:)
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
no wiem, ze mam ciekawy podpis w koncu Woody Allen to powiedział, Psycho Krusher jest forumowym pedofilem dlatego jego obowiązkiem jest miec takie skojazenia dziekuje za miłem przywitanie, jest godzina 15:50, a ja dalej nic nie piłem, jestem z siebie dumny
_________________ "Seks bez miłości to puste doświadczenie. Ale wśród pustych doświadczeń to jedno z najlepszych."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum