przeprosic za zle sformulowac slow, ale korzystam ze tlomacza. nazywam sie John ja 17 lat old, mieszkam in london. lubic spoty samochody, nie lubie szkoly. bardzo ja prosic, bo ktos tlumacz ta list z dzialu"przywitaj sie- ankieta."
I'm good at English as well, and I'm living in London. Which part are you living in?
_________________ Bo nie jest trudno nauczyć się być...
O wiele trudniej jest nauczyć się żyć!
DJ Kitex Znajdziesz mnie tutaj,
Znajdziesz mnie wszędzie,
Lecz poznasz jak źle mnie potrktowałeś,
Gdy mnie na tym świecie już niestety nie będzie.
przeprosic za zle sformulowac slow, ale korzystam ze tlomacza. nazywam sie John ja 17 lat old, mieszkam in london. lubic spoty samochody, nie lubie szkoly. bardzo ja prosic, bo ktos tlumacz ta list z dzialu"przywitaj sie- ankieta."
Check it;) There we can talk with you in english;) BTW What are you doin' on polish forum?;D
_________________ Chcę całymi dniami leżeć w domu, popijać piwko, palić zioło i słuchać muzyki. Noce spędzać z pięknymi kobietami... Czy to nie jest piękne życie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum