Wysłany: 2006-02-27, 15:18 jestem tutaj nowa i chcę coś powiedzieć Polecający: www.google.pl
po moim nicku widać, że jestem lucia13
powiem coś, co jest ważne: wpadać tutaj będę tylko CZASAMI, ponieważ więcej czasu będę poświęcać innemu forum (mianowicie Funtest.Pl), na którym jestem od połowy sierpnia, a poza tym zalogowałam się tutaj tylko z powodu jednej osoby, ponieważ chcę sprawdzić, czy znam tą osobę. ta osoba odeszła z tamtego forum i dawno jej tam nie było. znalazłam się tutaj przypadkiem i jak zobaczyłam, że ta osoba (lub inna pod nickiem tej osoby) jest zalogowana, postanowiłam to sprawdzić. ale skoro już tu jestem, postaram się tu wpadać od czasu do czasu.
PS: strasznie długo się ta strona loguje. czy wam też?
A może po prostu powiedz, o kogo chodzi?
Eh... :blabla:
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
jest taki użytkownik, zalogował się przede mną, ale nie wiem, czy coś napisał.
Tragarz -> dlaczego dobrze?
a kto mi powie, czy Ptaq szaleje na punkcie Chucka Norrisa? Przypomniało mi to sytuację z mojego forum, gdzie niektórzy mają właśnie taką manię :yea: :yea: ale fajna emotikonka :yea:
Y. Tak, wszyyyscy mają manię Chucka Norrisa. To nasz idol, patron forum. Śnimy o nim, marzymy o nim. Mamy nawet jego fanclub, może chcesz dołączyć? Wpisowe 100 zł
:yea: ła, jaka emoootka, ła :yea:
a jak fajnie wygląda, jak jej jest duuuuuużo
:yea: :yea: :yea: :yea: :yea: :yea: :yea:
:blabla:
_________________ to co widzisz w lustrze to nie jest odbicie
to tylko maniera, to nie jest życie
w naszych źrenicach jest za mało boga
a droga jest prosta, czy jest kręta droga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum