No więc.
Karolina, lat 14 (i pół ^^), lubię dobrą muzykę, sernik, czasami być w tłumie, czasami sama, jestem wesoła, przez co niektórzy podejrzewają, że coś biorę . Jestem buntowniczką, rozkapryszonym bachorem, ogólnie fu i bu xD
Pozdrawiam wszystkich :*
_________________ Czy człowiek nieumiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynkę, też ma prawo do szczęścia?
Wysłany: 2008-02-02, 14:32
Polecający: myszka mi poleci(a)ła...
Jaki sernik?
Co bierzesz?
Przeciw czemu się buntujesz?
Dlaczego piszesz bloga?
Stawiam, że jeśli w ogóle masz rodzeństwo, to młodsze; czy się mylę?
Jaką czekoladę najbardziej lubisz? Dlaczego?
Co robisz/jak się zachowujesz, gdy ktoś Ci pokazuje, że nie masz racji? Dlaczego?
Czy jesteś EMO? Dlaczego?
Często krzyczysz?
Chcesz już dorosnąć? Dlaczego?
Za co mnie lubisz?
Witamy.
_________________ "Mądry nie jest ten, który martwi się z powodu niedostatku, lecz ten, który cieszy się z tego co ma."
Lubię internet, bo w internecie nikt nie wie, że jestem psem
Per aspera ad astra...
...wszędzie można dojść na piechotę
sis, dobra więc odpowiem, ażeby nie być nędznym pyłkiem we wszechświecie
Lubię sernik który piecze moja mama,
biorę tabakę 'owoce leśne',
buntuję się przeciw zabijaniu zwierząt, przemocy, mundurkom szkolnym oraz że mój portfel odmawia współpracy,
piszę bloga, gdyż muszę gdzieś wycisnąć resztki IQ,
nie mam rodzeństwa,
czekoladę w każdej postaci, płynnej, z orzechami, strzelającą, bąbelkową etc.,
jeżeli głupio się pomyliłam, przyznaję się do błędu,
nie jestem emo, mimo iż słucham takowej muzyki,
często, wraz z spazmami płaczu, i tupaniem nogami,
nie chcę dorastać, moja zryta psychika również,
nie wiem czy Cię lubię, nie znam Cię.
Również witam.
_________________ Czy człowiek nieumiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynkę, też ma prawo do szczęścia?
No wiec, nie zaczyna sie zdania od "no wiec". Uwierz mi, przez tydzien studiowalam Filologie Polska na UAM w Poznaniu.
Nutella napisał/a:
lubię dobrą muzykę, sernik, czasami być w tłumie, czasami sama
Ja tez
Nutella napisał/a:
jestem wesoła, przez co niektórzy podejrzewają, że coś biorę
Tez tak mialam w podstawowce i gimnazjum, ale z czasem ludzie dorastaja i zaczynaja rozumiec ze to jest jedno z najnormalniniejszych zjawisk na tym zakreconym globie.
Pozdrawiam Cie serdecznie!!!
_________________ "Kiedy pragniemy czegoś, to cały Wszechświat działa na naszą korzyść."-Paulo Coelho "Podręcznik wojownika światła"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum