Witam drodzy użytkownicy forum ! Dzisiejszego dnia postanowiłem do Was dołączyć, a grzechem by było się z Wami nie przywitać.Teraz krótko i zwięźle o swojej osobie
Imię : Przemysław
Zainteresowania : Języki obce i programowanie są moim priorytetem w życiu.Poza tym interesuje się sportem jakim jest koszykówka i zgłębiam sztukę rysowania.W wolnym czasie lubię wyskoczyć gdzieś ze znajomymi w towarzystwie mojej miłości.
EDIT: Przepraszam, wczoraj musiałem odejść od stanowiska komputera,więc pragnąłbym kontynuować.
Coś o sobie : Jak wyżej pisałem, jestem dość rozrywkowym człowiekiem, jednakże nauka mnie ogranicza co do zabaw.Otóż, w mojej branży, aby być "kimś" więcej niż tylko szarym człowiekiem w wielkiej firmie należy się uczyć praktycznie całe życie.Pracuje w dużej firmie jako programer/coder.Obecnie pracuje w Polsce, lecz w czerwcu to się zmienia - wyjeżdżam do USA.Komputer wykorzystuje jedynie do pracy/nauki i dowiadywania się "co w świecie piszczy".Jestem tolerancyjnym człowiekiem dlatego też nie będę nikogo dyskryminował z powodu jego skóry/płci/orientacje.Ponadto, tak jak mówi mój nick jestem nieśmiały.
To chyba na tyle.Mam nadzieje, że miło będzie nam się współpracowało na forum.
właśnie widzę jak tu każdy się pcha żeby coś napisac haha tyles sie napisał chłopie i komu się chce to czytać ?? hehe pisałes i pisałes i na nic to było
Wysłany: 2008-04-30, 17:54
Polecający: sama je odnalazłam :D
dudzic napisał/a:
właśnie widzę jak tu każdy się pcha żeby coś napisac haha tyles sie napisał chłopie i komu się chce to czytać ?? hehe pisałes i pisałes i na nic to było
a Ty po co to pisałes?? jak nie chcesz nie czytaj.... tego komentarza tez za pewne nikomu nie chce sie czytac... i na nic to bylo...
_________________ "- Boję się.
- To dowód, że kochasz życie."
Wysłany: 2008-04-30, 19:42
dudzic napisał/a:
Koleś, nie jesteś na epulsie, takie wypowiedzi jak twoja wogle tu nie pasują.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum