przed chwilką przeczytalam o tym, ze pewien koleś poszedł do salonu tatuażu,żeby sobie na łopatce wytatuować logo ukochanej drużyny, tyle że tatuator był z jakiejs totalnie innej, skłóconej, przeciwnej, i wytatuował mu na plecach penisa xD
bo wam sie od razu kojarzy że kibic to ten taki dres z kosą w kieszeni szukający burd i pytający na każdym kroku: te za kim jesteś? Ja to kibicuje Polsce teraz na euro i burd specjalnie nie szukam
_________________ - I wybrałem. Miałem dość lasu i tego przeraźliwego, codziennego wywijania się od śmierci - chciałem żyć. Złożyłem zeznanie. Rozstrzelano ich za zoną w dwa dni potem.
_________________ Chcę całymi dniami leżeć w domu, popijać piwko, palić zioło i słuchać muzyki. Noce spędzać z pięknymi kobietami... Czy to nie jest piękne życie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum