BATTLEFIELD 2142 Tak to z tą grą mam kłopot jak ją włącze to musze sie logować wpisywać konta loginy itd. loguje sie ale nadal nie moge w nia grac !!!!!!!Więc pomóżcie jak mam ją uruchomic.
Wysłany: 2006-11-30, 03:05
Dobra jak masz pirata to sobie w nią se nie pograsz bo w orginalnej wers się rejstrujesz i tam zakładasz konto i wtedy gra chodzi.A jak masz pirata to się nie zarejstruiesz
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia,lecz moje marzenia są nie do spełnienia.
Wysłany: 2006-11-30, 18:59
ja tom grę tesz miałem ale mi chodziła tylko w signelplayiera i miałem jusz konto skrakowane i powiem ci gra jest do niczego tak ją zrąbali że asz się żygaci się chce ale jak coś to mogę ci podać torrenta do tej gry która chodzi jak chcesz oczywiście
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia,lecz moje marzenia są nie do spełnienia.
Wysłany: 2006-12-01, 13:46
nie po prostu potrzebujesz profil gracza skrakowany jest na necie zrazem z grą po prostu znajdz wersje Battlefield 2142 [Razor1911] [DVD] [ENG] to w tej wersj wszystko jest potrzebne żeby ci gra chodziła masz tu jeszcze linka do gry http://torrenty.org/torrent/63699
[ Dodano: 2007-03-31, 19:30 ]
blagam mam demo gry batelfeld 2142 i nie moge zagrac ani w singe ani w multi bo niemoge utworzyc konta blagam dajcie cos co pomorze napiszczie POMOCY
sry ze tak sie wtracam ale mam sprawe odnosnie battlefielda 2142. Otuz gdy wlaczm gry i gdy minie juz filmik poczatkowy wpisuje swuj login i haslo a tu nic. Moze pomozecie mi z tym i powiedzcie jak mam sie zarejestrowac i gdzie ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum