to samo co z Ut:> jedna z moich ulubionych gier:P ale w nia totalnie nie mam z kim grac po necie i gralem tylko raz... mam Battlefield 1942 i Battlefield: Vietnam:)
PS. ma ktos Battlefield 2?:> jesli tak to licze na to ze mi nagra:P oddam za plytki:)
No to masz problem bo w Battlefielda 2 żeby grać po necie trzeba mieć orginał. Mam pirata i próbowałem grać, ale nic z tego.
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
O is for O yes I do
N is for ANY old time
O is for O yes I do
N is for ANY old time
a żeś sobie temat znalazł
fajna, grałem swego czasu
_________________ nie w głowach nam psoty ani żarty, to nie my uczęszczamy na party, to nie my stosujemy używki, nie czyste zagrywki, nie mamy pojęcia co wkłada sie do fifki...
kostuch to pora żebyś se kupił czytnik DVD to bardzo przydatna rzecz po co sie męczyć z kilkoma płytkami cd jak mozna mieć 1 DVD..................a co do gierki lubie Battlefielda i tego typu gierki
_________________ życie jest piękne ...trzeba go tylko poznać
Dobra gra no nei wiem co o niej powiedziec grafa dobra grywalność też ... tylko grac i grać ale trzeba jeść a tak na serio nudzi sie po jkimś miesiącu + ale to moje zdanie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum