Uważam, że to najlepsza gra w jaką dotychczas grałem i gram do dziś, zarówno tryb single jak i multiplayer zasługują na dobrą ocenę. Single - ciekawa fabuła, niesamowite uczucia jak choćby w momencie wybuchu bomby atomowej (poczułem się jakbym był w realu jednym z komandosów). Można zobaczyć jak wyglądają dzisiejsze bitwy i uzbrojenie wojsk Stanów Zjednoczonych. Ragdoll jest stworzony bardzo dobrze. Zalet jest o wiele więcej, ale teraz przejdę do trybu Multi - Na początku myśli się iż to nic wielkiego, jednak po pewnym czasie wciąga, trzeba bowiem współpracować ze swoją drużyną, co prawda nie wszyscy gracze to już profesjonaliści tak więc w trybie dowolnym łatwo o miejsce w czołówce. Cecha którą koniecznie trzeba wymienić to fakt, że odblokowuje się nowe umiejętności, bronie, wyzwania itd. Podsumowując: Zachęcam fanów i ludzi lubiących gry tego typu do spędzenia z nią czasu.
_________________ Wróciłem, mam nadzieję, że trochę zmądrzałem
"Siedzą na drzewie dwa gołębie, jeden grucha, drugi jabłko"
Mam do Ciebie takie proste trzy pytania s3tor, otóż pod jakim nickiem można cię znaleźć i na jakich serwerach grywasz, no i co lubisz bardziej HardCore czy Normal ?
_________________ Wróciłem, mam nadzieję, że trochę zmądrzałem
"Siedzą na drzewie dwa gołębie, jeden grucha, drugi jabłko"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum