może ktoś z Was powie mi, gdzie w Warszawie mogę kupić gry Crash Bandicoot na konsolę playstation1 i playstation2 ? W żadnym z empików, elektroword, mediamarkt nie ma Interesują mnie wszystkie części.
Skoro nie ma, to poszukaj na stadionie
Zawsze mozesz tez sciagnac z neta
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
na allegro jest tego dużo bo ostatnio widziałem bo chciałem kupić sobie crash team racing ale niesttey chodza po 70 zł a jak dla mnie szkoda tyle na grę retro, co do ps2 nie kupuj żadnej części którą sie na nią ukazała, odsłony crasha które wyszły na ps1 są najlepsze, od czasu ps2 inna firma zaczęła to robić i krótko mówiąc spieprzyła wszystko
na allegro jest tego dużo bo ostatnio widziałem bo chciałem kupić sobie crash team racing ale niesttey chodza po 70 zł a jak dla mnie szkoda tyle na grę retro, co do ps2 nie kupuj żadnej części którą sie na nią ukazała, odsłony crasha które wyszły na ps1 są najlepsze, od czasu ps2 inna firma zaczęła to robić i krótko mówiąc spieprzyła wszystko
Eee... na allegro wybór strasznie mały. Jestem wielkim fanem crasha na PS1, właśnie sobie przypomniałem jaka to fajna gra tylko, że wszystkie płytki są rozwalone . Crash team racing był ostatnią grą zrobioną przez firmę NAUGHTYDOG, potem następne 4 crashe na PS2 zrobiła firma SONY...tych wersji właśnie nie widziałem a bardzo chcę ... może na giełdzie w niedziele coś będzie
jeszcze zapomniałes o crash bash na ps1
te na ps2 nie warto, werz mi, grałem w crasha wrath of cortex i tag team racing na xboxa i taka kicha że odechciewa się grać po 10 minutach, nie wiem jaki ty masz gust ale ja to odradzam bo strata czasu i kasy na to
Teraz mało jest takich fajnych, sympatytcznych i nienerwowych gier jak stary crash a zakładam, ze nowe wersje mają jescze trochę tego klimatu...w ogóle są dobre współczesne gry tego typu?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum