Wysłany: 2006-11-29, 20:19
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Gry... juz w nie nie gram Wole poswiecic ten czas na forum
od Quake'a bylem uzalezniony... argumenty zawsze jakies sie znalazly, czemu w to gram itd... ciesze sie, ze juz w to nie gram, dobrowolnie usunalem gre z hdd... jakis tydzien pozniej kupilem oryginal :p i ciesze sie, ze lezy nieruszony na polce
Seria Heroes of Might and Magic: granie w ta serie sprawia mi przyjemnosc... lubie (lubialem) ogladac te bitwy, szczegolnie w ostatniej czesci, lubialem poznawac ten fantastyczny swiat, wymyslac nowe strategie.. ehh :p nie pisze wiecej, bo jeszcze zainstaluje :p za to puszcze sobie soundtracka z III ^^
Gry byly przez pewien czas czescia mojego zycia Nic dobrego, uzaleznienie jak kazde. Do ktorego nie powinno sie powracac, nawet w malych ilosciach ;/ ograniczam sie do bitefight, http://s4.bitefight.pl/c.php?uid=39237 , 10 min. dziennie i statystyki rosna
Wysłany: 2006-11-30, 03:09
Dobre pytanie jak dla mnie to one są po prostu żeby się oderwać od tego szalonego świata i w grach zawsze można robić to czego się nie zrobi w prawdziwym świecie
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia,lecz moje marzenia są nie do spełnienia.
Teraz gry są dla mnie jedynie uzupełnieniem wolnego czasu, gram tylko wtedy kiedy naprawdę nie mam co robić, to się zdaża może raz w tygodniu a nawet rzadziej. Ale kiedyś grałem w Heroes III codziennie. Wszystkie inne zajecia odżucałem na dalszy plan i tylko ta gra, bardzo łatwo się uzależnić od gier.
Dla mnie gry są czymś na odstresowanie Po szkole to najlepszy sposób...
Nooo i jeszcze jeśli jestem zdenerwowana to żeby sie wyrzyć. Np. lineage II, GTA SA, Gothic III. Wiem, że to gry dla facetów ale Simsy mi się znudziły a te są o wiele ciekawsze
_________________ NOBODY dies virgin
cause in the end
life fuck us all!
Kompletna strata czasu. Każdy kiedyś z tego wyrośnie.
No niestety odnosze wrażenie,że chyba jednak nie każdy. Dla mnie gry to taka zaćma na mózgu-oczywiście chodzi mi o to kiedy ktoś wyraźnie juz przesadza z graniem
_________________ Pamiętaj, że minuta gniewu odbiera Ci 60 sekund szczęścia......
Wysłany: 2006-12-09, 11:48
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Cesar napisał/a:
Kompletna strata czasu. Każdy kiedyś z tego wyrośnie.
To jest po prostu forma relaksu, ma swoje wady jak i zalety... ;D
czasami czlowiek potrzebuje czegos, zeby kompeltnie sie zrelaksowac... dla niektorych jest to TV, dla niektorych dyskoteki, dla innych gry ;d wiadomo, gry w niczym nie "ucza", jak TV itd., ale niektorzy potrzebuja tego po prostu, tak jak ja kiedys
mala_adzia napisał/a:
Dla mnie gry to taka zaćma na mózgu-oczywiście chodzi mi o to kiedy ktoś wyraźnie juz przesadza z graniem
Grasz za duzo? Odinstaluj gre i polam plyty z instalkami, dziala ;d
jestem z toba gram tylko po pracy wole grac niz siedziec w barze lub szlajc sie po ulicach . Lubie grac online bo wiem ze gram z kims a nie z komputerem tylko mam z tym problem bo nie wszystkie gry mi chodza online szkoda .
Ach .. xD Kiedys dla mnie gry byly calym zyciem, potrafilem siedziec i grac po 12h dziennie, a teraz to tylko czasem pogram w Quake'a, czy cos innego z Klasyki ...
Ale przy kompie siedze caly czas, zwlaszcza na forach, glownie na [ www.stormwarez.pl ]
_________________ I wtem rozległ się beep i z głębi cyfrowego piekła zapełnionego NULLami poczeły się wyłaniać tajemnicze znaki ASCII które zaczeły się układać w tego posta.....
ja to gram teraz tylko w counter strike od 3 miesięcy i moge spokojnie stwierdzić, że nie jestem uzaleźniony. Kiedyś grałem manikalnie w heroes i inne gry, a teraz po kikunastu minutach to mi się nudzi. W csa potrafie grać góra 2 godziny na dzień, potem już mnie od komputera odpycha .
Nie jestem uzalezniony od gier, ale twierdze, że są one dobrym sposobem relaksu. Do tego tematu najbardziej pasuje powiedzenie: Co za dużo to nie zdrowo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum