Wysłany: 2006-12-31, 16:29
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Wczoraj bylem w Media Marktcie i zastanwialem sie, czy kupic Diablo, Guild Wars czy Seriousa Sama II... stwierdzilem, ze zal mi kasy i nie mam zadnej z tych gier ;p (ok, dwutygodniowa wersje Guild Wars)
Wg przedostatniego numeru CDA mozna sie spodziewac trzeciej odslony Diablo, nic pewnego, ale zawsze to cos ;>
ja gram, od... 4 albo 5 lat. na BNie nie gram, nie chce mi sie. ale trzeba by zacząć, zwłaszcza że rok temu kupiłem orginalka, a i tak z tego nie korzystam.
_________________ dokąd tak biegniesz?
przecież wiesz że przed sobą nie uciekniesz.
wyciągnij rękę,
może wreszcie dosięgniesz tego co naprawdę ważne jest.
ściślej rzecz ujmując, Diablo to mieszanka hack'n'slasha i RPG.
_________________ dokąd tak biegniesz?
przecież wiesz że przed sobą nie uciekniesz.
wyciągnij rękę,
może wreszcie dosięgniesz tego co naprawdę ważne jest.
o jaa kiedys to bylo moje uzaleznienie gralam dniami i nocami 8) a za to jakiego bohater mialam cycus glancus xD teraz juz mi przeszlo i nie wciagam sie juz w takie gierki ale gra moge przynac ze dobra
Wysłany: 2007-01-09, 05:28
Kiedyś w to się grało nawet pamiętam zarwane noce przez tom grę, ale teraz to nawet mi się patrzeć na nią nie chce kiedyś to ona żondziła a teraz to jusz jak dla mnie to jest staroć i
nie przyciąga nawet mnie do grania. Moim zdaniem zobacz sobie gierkę Hero_online to jest
dopiero gra
_________________ Moje życzenia są piękne jak marzenia,lecz moje marzenia są nie do spełnienia.
PS> cytrus mzoe nauczyciel mial speed-hacka/? ^>^ aha ranking jest resetowany co jakis czas i duzo razy bylem wysoko w notowaniach najwyzszy to 14 w roku ktorym nie pamietam ale gratuluje jemu ja tam na 10)% gralem uczciwie i nadal mam to konto
Jak kto chce powspominać to polecam też Sacred- stosunkowo nowa gierka. Podobna do diablo w zasadach, ale z o wiele lepszą grafiką. Od tygodnia zagrywam tylko w to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum