Patryk27, y.. no więc dużo sie nie różni, jak już mówiłem są tam zrobione pewne korekty.. rewalacją to nie jest.. niestety..
wywalone 130 zł.. y.. lepiej w PESa lepiej zagrać.. to tyle.
_________________ Psyt...
Można za ryj bana dostać ?
ja jestem za fifa ona wymiata, chociaż sądzę że pes jest bardziej realistyczny. Tak na boku jeśli chce ktoś zagrać w turnieju albo jakieś lidze w fife08 to pisać do mnie na gg podaj linka do forum bo tutaj nie wolno 5803346 - pisać
_________________ - I wybrałem. Miałem dość lasu i tego przeraźliwego, codziennego wywijania się od śmierci - chciałem żyć. Złożyłem zeznanie. Rozstrzelano ich za zoną w dwa dni potem.
Jeśli ma się w domu FIFE 07 to 08 nie ma najmniejszego sensu kupywać. Wystarczy tylko uaktualnić składy i możecie się pochwalić 08. A ja i tak wolę PESa...
elo dopiero sie zarejestrowalem na tym forum moim zdaniem fifa 08 jst nawet spox tylko zaluje ze nie mialem okazji sobie zagrac na kompie bo mam na ps2 w sumie fifa 08 bardziej mi sie podoba ni z pes 08 chociaz musze przyznac ze fifa jest troche nudnawa bo caly czas te same mecze to samo w kolko .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum