Witam wszystkich! Przeglądałem wiele stron z informacjami gry FIFA 08. Uważa, że jest to fajna gra i postanowiłem ją zakupić. Teraz pytanie: Czy ktoś wie ile kosztuje oryginalna gra FIFA 08 po Polsku (chyba każda jest po Polsku) na PC w jakimś hipermarkecie np. Auchan? Wiem, że ceny mogę znaleźć na allegro, ale tam nie są zawsze takie same jak w sklepie. Bardzo proszę o prawdziwą odpowiedź.
e... ;] mam ją.. grafika nie jest zachwycająca...fajny jest nowy tryb "kariery" czy jakoś tak, możesz grac se jednym graczem czy atm dwoma. xd faaajna opcja... Ale gdy gra sie dlugo.. to gra sie nudzi, bo gra sie na tych samych stadionach... te same zespoly..ah.. EA w tym rokuu nie popisała sie. pozostaje nam czekac na 09...
_________________ Psyt...
Można za ryj bana dostać ?
Jak pisał Ostry też sądzę że grą roku ona nie zostanie. Też oczekuję na GTA IV. Ale zanim wejdzie to na PC to troche potrwa. Jeśli chodzi o FIFE to grafika napewno lepsza niż w PES. W każdym bądź razie mi się podoba. Gra się w nią trochę trudniej niż w 07 ale w porównaniu z PESEM grywalność w FIFIE wysiada. Można grać jednym stylem i zawsze strzeli się gola. FIFA jest jedynie popularna i to że posiada ogromną licencje na składy drużyn i reprezentacji, która z rokiem na rok wzrasta. Grałem w nią przez tydzień potem mi się znudziła. To moja opinia o tej grze....
POZDRAWIAM
_________________ KOBIETA JEST JAK BMW, PIĘKNA, SZYBKA I TRUDNA DO ZDOBYCIA
Jeśli chodzi o FIFE to grafika napewno lepsza niż w PES
e.. o jakiego niby Ci pesa chodzi..?, bo z 2008 to fifa daleko w tyle...
mi by sie mazyła gra:
graFika PESa i tryby FIFY.. ale raczej sie nie doczekam.
Moim zdanie EA sie "zleniła" robiąć fife08 grafika jest jak 07' tylko są korekty porobione... ahh...
_________________ Psyt...
Można za ryj bana dostać ?
Hahaha FIFIA 08 to sztos gra... można sobie pograć przez neta z innymi osobami, można uczzestniczyć w turniejech z nagroadmi... a stornka na której możecie sie zapisać na takie turnieje to http://fifaplay.vgh.pl/ POLECAM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum