Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat

W jakie grasz gry przeglądarkowe?
www.spacepioneers.pl
3%
 3%  [ 4 ]
www.ogame.pl
23%
 23%  [ 27 ]
www.galaxywars.pl
1%
 1%  [ 2 ]
www.x-wars.pl
2%
 2%  [ 3 ]
www.travian.com
8%
 8%  [ 10 ]
www.bitefight.org
15%
 15%  [ 18 ]
www.thecrims.com
13%
 13%  [ 16 ]
Inne
30%
 30%  [ 35 ]
Głosowań: 82
Wszystkich Głosów: 115

Autor Wiadomość

Pain07  

Wysłany: 2006-12-09, 18:21   

ja gram w bitefight i w thecrims :D

Backspace  

Wysłany: 2006-12-15, 14:37   

kiedyś gralem w destination of hero (www.doh.pl). Calutki rok..

yakuza  

Wysłany: 2006-12-15, 20:30   

ja teraz gra w http://battleknight.pl/

ma$ter  

Wysłany: 2006-12-29, 11:32   

Ja gram w bitefighta tyle, że po polsku, a nie tak jak podał kolega linka do angielskiej wersji :D

Będe wdzięczny jeżeli ktoś kliknie tutaj -->>

nie , nikt nigdzie nie kliknie ;] / loli

Endzo 

Wysłany: 2007-01-19, 14:45   

A ja gram w coś takiego :D

Na świat zbliża się zagłada... Podróżując po świecie Vallheru natrafiasz na dziwnego starca, który jest najpotężniejszym z magów zakonu Smoczej Gildii... Teraz to ty wybierasz, czy zasilisz szeregi Wojowników walczących o to, aby rasa Ludzka, Smocza, Elfia i kilka innych, nie zostały wybite.
GothS: Czas Zagłady

Dupogłowiec 

Wysłany: 2007-04-14, 21:04   

www.travian3.pl - wyżej był podany link do angielskiej wersji gry, ja podaje link do polskiej na której są tylko polskie serwery.. zachęcam do gry na serwerze 3:)

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-04-14, 21:08   

www.plemiona.pl

Nie polecam. Czasochłonne i uzależniające.

Rychu297  

Wysłany: 2007-04-30, 18:18   

Ja bym polecił jeszcze :

„...Pięć wielkich narodów, na pięciu kontynentach
Kto ośmieli się podnieść rękę
przeciw chwalebnemu pentagramowi pokoju
niech będzie potępiony na wieki...“

To najstarszy zachowany zapis tego, co się działo przed wiekami. Pewne jest, ze istniało pięć wielkich nacji: Sirahowie, Qazarowie, Balarni, Nuadowie i Irgilowie. Tak było przez tysiąclecia. Pokój zawarty jeszcze przez pradziadów obowiązywał wszystkich i obligował do wzajemnego poszanowania życia. Społeczeństwa rozwijały się w pokoju, a poziom życia systematycznie wzrastał. Niestety, do czasu. Z każdej nacji zaczęły się wyłamywać grupki, głównie buntowników i włóczęgów, którzy nie chcieli być podporządkowani silnej władzy i normom historycznym oraz genom odziedziczonym od przodków. Twierdzili oni, ze należy być wszechstronnym i dążyc do opanowania wszystkiego i wszystkich. Rzecz jasna władcy nie mogli pozwolić na takie rozruchy i zakazali zrzeszania się w nowo powstałych grupach.

Historyk Starej Ery, Bordah opisuje to w ten sposób: „spotykali się oni najczęściej w ogrodach i na polach. Czcili przyrodę i rozum ludzki, ale zarazem przeciwstawiali się wszelkim normom. Odróżniali się od innych wyglądem i ubiorem. Gdy ich działania zostały zdelegalizowane zaczął się okres wtajemniczenia. Chodziły słuchy, że składają ofiary z dzieci i piją ich krew. Są to jednak tylko pogłoski“.

W niewyjaśnionych okolicznościach w niedługim czasie śmierć nawiedziła wszystkich władców pięciu nacji. Ich miejsce zajęło 5 braci Crott wywodzących się z grona buntowników. Odtąd niepokorni powrócili do łask i ogłosili się szóstą nacją: Aylanami - co oznacza „wolni“. Nie powołali oni własnych struktur rządowych i istnieli jako niezależna grupa.

Nowa stabilizacja polityczna nie trwała długo. Stara pieśń ludowa głosi:

„...Kurz mroczne lata spowił
Widzę pole Aylanów mogił...“

Bracia pokłócili się o rząd poddanych, a dawnych przyjaciół i sprzymierzeńców: Aylan. Nie wiadomo kto pierwszy użył broni jądrowej, a kto biologicznej, ale ci, którzy ocaleli schronili się na pustyni. Morderczy klimat niszczył wirusy, a specyficzny układ strumieni wiatru bronił ten teren przed chmurą radioaktywną.

Nie było zgody między ocalałymi, postanowiono niszczyć odtąd wszelkie pakty. Zaczął się liczyć tylko ten, kto potrafił przetrwać, był płodny, miał dużo żon i ogromne wojsko.

Link do gry : Harem-World

Gra jest naprawde wspaniała.Gram w nią od roku!Aktualnie jestem na 15 miejscu Des3.Wam osobiście polecam rejestracje na des 5 ( jest najmłodszy ) Lecz na Des 3 równiez możecie, ale żeby wejść do TOP100 trzeba się bardzo dużo nagrać :)

Pozdrawiam i zachęcam do gry!!!
Harem-World

HeadShot  

Wysłany: 2007-04-30, 18:20   
   Polecający: Google

Niedawno polowa mojej klasy grala w wyspiarzy [ www.wyspiarze.pl ] .

Psycho Krusher  

Wysłany: 2007-04-30, 19:14   

Zaczłąlem ostatnio w ogame grać. Zbychu mi polecił. Z początku nudne, ale zaczyna się rozkręcać, można posiedzieć przy tym troche.

I'm not human I'm a miracle. And even my shadow worships me.

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2007-05-02, 23:37   

Skończyłem z plemionami. W końcu. Zbyt czasochłonne jak dla mnie.

HeadShot  

Wysłany: 2007-05-03, 00:27   
   Polecający: Google

A znacie moze cos w rodzaju Earth 2150 tylko ze na przegladarke ? Cos z robotami, mysliwcami, czolgami, itp W takie to moze bym pogral, i to dluzej :P

Chudziak  

Wysłany: 2007-06-25, 17:25   

Ktoś grał w Star Wars Combine ? :P

Chudziak  

Wysłany: 2007-06-25, 18:15   

Cytat:
JA OSTATNIO GRALEM W CONTRE NA PEGAZUSIE SUPER GIERA !!!!!

To kto pierwszy banuje ? :D

A co do Star Wars Combine

http://www.swcombine.com/

to darmowa internetowa gra, czy też symulacja, typu MMORPG osadzona w realiach Gwiezdnych wojen. Rozgrywka prowadzona jest w oknie przeglądarki i nie wymaga instalowania żadnego programu.

Świat Star Wars Combine obejmuje prawie 5 tysiący planet i księżyców w 621 systemach. Gracze mogą wcielić się w postać dowolnej rasy i zawodu, należącą do jednej z wielu frakcji - Imperium, Rebelia, piraci, handlowcy itp. Gra umożliwia produkcję wyposażenia, takiego jak statki, pojazdy, broń, droidy i inne, a także prowadzenie pomiędzy graczami handlu.

W Galaktyce Star Wars Combine nie znajdziemy klasycznych bohaterów Sagi Gwiezdnych wojen, takich jak Han Solo, Anakin, czy Luke Skywalker. Rezygnacja z tych postaci wiąże się z oddzieleniem i uniezależnieniem fabuły gry od fabuły filmów i przekazanie w ręce graczy niczym nie ograniczonej kontroli nad wszystkim wydarzeniami w galaktyce, lącznie z działaniami dwóch najpotężniejszych frakcji - Imperium i Rebelii, których przywódcy także odgrywani są przez graczy.

Gra stworzona została przez fanów Gwiezdnych wojen w 1999 roku, obecnie (maj 2006) jest niemal 3000 aktywnych graczy z całego świata.

kaukaz 

Wysłany: 2007-06-26, 14:47   Niesamowita gierka

przedstawiam wam bardzo prosta ale wciagajaca gre na prawdziwe pieniadze. mozna latwo wygrac. SPRAWDŹCIE!!! a przy okazji klikajac na ten link pomozecie mi:)

http://www.vsonline.pl/?id=598

Odpowiedz do tematu