Wysłany: 2007-01-10, 18:14
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
Mortal Combat 4 bylo keidys moja ulubiona gierka, to byly czasy! Z zalozenia prosta gra, ale zeby grac dobrze kazda postacia potrzeba troche czasu Ech, te fatality... to byla dobra gierka Kosztuje maksymalnie 20 zl, jest dosyc stara (ale bardzo grywalna). Chyba ja sobie zamowie przez neta Wiecej niz 15€ nie powinno mnie to kosztowac w DE... za wiecej nie kupie :p
MK4 to generalnie chyba najgorsza część serii. Czasy to były jak była jedynka na automatach... A ostatnio pykałem w Mortal Kombat Armageddon (chyba) i muszę przyznać, że całkiem całkiem.
Tekken 5 jest przenajlepszy. A inne serie to np. Virtua Fighter, Dead or Alive, Street Fighter, King of Fighters, Soul Calibur i inne. Tylko, że na PC raczej ich nie uświadczysz.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Na PC to jedynie pare bijatyk 2D można znaleść teraz. Na przykład Guilty Gear. Albo MUGEN- świetny silnik do którego można zapodawać postacie z róznych bijatyk dwuwymiarowych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum