Siema Mam Pytanko Do was Zaitnalwoalem kilka modow na samochody jeden sie nie chce odintalwoac i nie moge przez to sevwow ruszyc i nowej gry ruvhomic albo to jest jakas inna przyczyna plx o opdpowiedz
reinstal gry jak niemasz kopi zapasowych, w tej grze jest LOG ???? jak jest to daj i uzywaj gta parking do instalowania samochodow wtedy na 100% sie odinstaluje i tworzy kopie jak zamienia pliki.
dzieki za stronki z kodami, ale tam wlasnie nie ma tego kodu na kase. ale to nic, lubie sobie pograc w gta, to mnie rozluznia, postrzelam troche do...ludzi,pojezdze motorkiem, pociagiem, samolotem i czas szybko zleci zajebista gierka.
tak samo jak mortal kombat 3.
Niema kodu na kombajn ale można je spotkac na polach ale nie da się wsiąsc najlepiej wtedy zabic strzałem w głowe kierowce i kiedy zwłoki wylecą ty możesz już wejsc i jezdzic
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum