• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Skorpiono  

Wysłany: 2007-10-21, 22:14   Lineage II

LINEAGE ][

Witam. Chciałbym was oprowadzić po wspaniałym świecie gry MMORPG, jaką jest Lineage II. Gra ta stworzona, całkiem niedawno, wciąż jest aktualizowana. Zaledwie kilka miesięcy temu został wydany nowy patch o nazwie Interlude, przez niektórych zwany c6. Jako iż nowy patch wyznaczył nowe standardy na oficjalnym serwerze, to My jako Gracze i Oni jako Admini serwera nieoficjalnego, postanowiliśmy także iść na przód. Więc nie dawno został zainstalowany tenże patch na naszym, najlepszym Polskim serwerze - Red Dragon.

To koniec krótkiej historii gry i serwera Red Dragon. Omówmy teraz samą grę.

Gra jest z gatunku MMORPG. Jest to gatunek gier, gdzie możemy wcielić się w postać, która będzie nas reprezentowała w wirtualnym świecie. Tutaj może to być:
- Człowiek
- Elf
- Dark Elf
- Ork
- Krasnolud.
Każda z ras posiada swoje własne, indywidualne możliwości rozwoju. Wyborów będzie sporo jeszcze podczas rozgrywki. Ponieważ, profesji nie wybierasz na początku. Gdyż przy tworzeniu postaci, wybór profesji skraca się do wybrania pomiędzy magiem a wojownikiem. Następnie wybieramy już podczas rozgrywki, jedną z kilku dostępnych możliwości rozwoju. Po zdobyciu większego doświadczenia, pojawiają się nowe wybory. W sumie nasza postać ciągle się rozwija.
Sama gra posiada olbrzymią liczbę różnych umiejętności dla każdej osobnej profesji. Wszystko zostało przez autorów genialnie dopasowane i zbalansowane.
Smaczkami, w grze mogą dla niektórych okazać się, własne pupile (chowańce) jakie można hodować dzięki wspaniałemu systemu questów.
Oprócz tego możemy dołączyć do gildi. Nie jednej, ale w sojuszu, z kilkoma! Dodatkowo każda gildia może awansować na wyższy stopień dzięki systemu rozwojowego. Natomiast potężniejsze gildie, mogą się ubiegać o swój zamek. W jaki sposób? Myślę, że w prosty i przyjemny. Wystarczy wykazać się siłą i odbić zamek przeciwnikowi podczas siege.  ;) Siege jest swoistą krucjatą na rzecz całej gildi.

Jest to zaledwie ułamek, z tej wspaniałej gry. Ale gdybym miał wam to wszystko przedstawić, to bym musiał poświęcić miesiące, żeby wam wszystko opowiedzieć ;) Dlatego zobaczcie sami ^^

Plusy:
- wspaniała grafika
- ogromny świat
- duża liczba umiejętności i profesji
- dźwięk!
- efektowne walki
- antharas ^^

Minusy:
- niewielkie błędy uprzykrzające rozgrywkę.
   Ale są nieustannie eliminowane.

oto kilka screenów na zachętę ^^:

Zapraszam na server Red Dragon.

Falcon  

Wysłany: 2007-10-22, 11:09   

ahh... aż się łezka w oku kręci :) znam tą grę już od kilku lat. mój pierwszy serwik l2max- SHYLA jeszcze jak była na C3 :)
grę gorąco polecam :)
chyba znów się zaloguje do l2 :)

jak możesz daj bliższe info n/t serwa:)

ps. właśnie sprawdziłem że to chyba polski serw, a dobrych doświadczeń nie mam z polskimi SKORUMPOWANYMI gm'ami :|
rate szału nie robi ale jeśli serw jest dość stabilny to warto sobie pograć :)
jak już wspomniałem wyżej daj bliższe info o serwie / nie o grze/

Pozdro!
-------
NECRO POWER :)

pps. jak stoi glad ? lubię tą postać ale na większości serwerów jest zbugowana.. ;(

Skorpiono  

Wysłany: 2007-10-24, 10:24   

GMowie sa spoko. DO skorumpowanych raczej nie naleza ;] Pozatym ten server wymiata. Inaczej opisac sie tego nie da ;]

Dane Servera:
Exp Rate: x15/x500
SP Rate: x15/x500
Drop Adena: x15/x600
Drop Rate: x15/x50
Spoil Rate: x15/x250

Specyfikacje Servera:
Cpu: AMD Athlon 64 X2 4200+ Dual Core
Ram: 2 GB DDR400
Łącze: 100Mb/s Up / Down

Falcon  

Wysłany: 2007-10-25, 13:48   

W takim razie mam nadzieję, że uda mi się wpaść:) jeśli już to pewnie na high rate bo za bardzo nie mam czasu na low.

Odpowiedz do tematu