Wiadomo że to zależy od gustu gracza.. ;>
ja tam nie lubie TIBI.. w prawdzie grałem w to tylko raz przez 20 min.. ale nie wpadła mi w okko.. ; ))
Idaho napisał/a:
Alien123 napisał/a:
mario
to prezciez produkt kultowy ;>
jak tetris i pacman ;]
Ha.. ; )) zgadzam sie z Tobą.. gierki które pamiętam z dzieciństwa gdy jeszcze grałem w gierkach typu PEGASUS... ; ))
Igła9512 napisał/a:
Moim zdaniem najgorsza gra w jaką grałem to ,,Kraina Cieni"
czy to może jakaś gierka dla dzieci.. bo nie słyszałem o niej.. ; | xD ^^.
mógł byś coś o niej przypliŻyć?
P.S. wiadomo że gierki typu "dla dzieci" nie bd nigdy podobały sie młodzieży.. chodź nie raz spotkałem się z przypadkami które uwielbiają grać w gry dla dzieci..
_________________ Psyt...
Można za ryj bana dostać ?
Wysłany: 2007-12-17, 16:04
Polecający: www.google.com -> Forum ogolnotematyczne
misiuuu napisał/a:
chodź nie raz spotkałem się z przypadkami które uwielbiają grać w gry dla dzieci..
Ja tam lubie od czasu do czasu zrelaksowac sie grami jak Wormsy, Kangurek Kao, Harry Potter #1, Kurka Woda (o ile to gra dla dzieci). Takie gry nie sa skomplikowane, sa przyjemne dla oczu i uszu... wiele animacji rozwesela
Ja tam lubie od czasu do czasu zrelaksowac sie grami jak Wormsy, Kangurek Kao, Harry Potter #1, Kurka Woda (o ile to gra dla dzieci). Takie gry nie sa skomplikowane, sa przyjemne dla oczu i uszu... wiele animacji rozwesela
no spoko.. ) ale myśle że nie są to gry typowo dziecięce..
_________________ Psyt...
Można za ryj bana dostać ?
Najgorsza? Kurczę... kaszan dużo w życiu miałem okazję widzieć, chociaż tytuł "najgorszej" ciężko przyznać. Nie przepadam za grami typowo 3D, drażnią mnie strasznie i zwykle gra mi się w nie niezbyt wygodnie - dlatego szybko porzuciłem choćby "Neverwintera", choć w "Baldura" grałem namiętnie.
Zgadzam się też, że rewelacją jest Final Fantasy VII (część X też jest super), uwielbiam także Princess Maker - choć jako facetowi trochę wstyd się przyznać Miłośnicy mangowych gierek mogą polubić, bo sympatyczny klimat, a w niektórych częściach także elementy RPG.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum