Counter-Strike 1.6 jest dość tanim produktem - za cenę 30złotych kupicie na allegro
zafoliowane CounterStrike-ConditionZero, które posiada w sobie kod do gry w CS1.6. Mod
fanowski do HalfLife'a jest już moim nałogiem od dobrych 2 lat. Również uważam, że ze
wszystkich nałogów jakie mam to ten jest najmniej szkodliwy.
Miałem czas fascynacją CS:Source, jednak miesiąc nie upłynął a ja powróciłem do wersji
jeden.sześć. Ogólnie jestem chętny na każdą rozgrywkę, więc podsyłacie mi pw tudzież
odezw na gg i postaramy się ustalić optymalny termin dla obu stron.
GamesNET.pl 89.174.246.23:27015 Zapraszamy !
Miła atmosfera na serwerze.
Jest kilka nie standardowych map (de_westwood_s, awp_tankers, aim_map)
Tick rate 66
Niskie pingi na serwerze
Zapraszamy również na naszą strone www.GamesNET.pl i na forum www.GamesNET.pl/forum Forum do końca października powinno już działać, jest wyłączno, ponieważ zmianiamy forum na lepsze
Serdecznie zapraszamy w nasze skromne progi
Wysłany: 2006-11-02, 17:32
fajna ta gra ale nielubie grać na serwerze gdzie są ci kturzy zbyt dobrze umieją grać wnerwiają mnie hetszaty czy jak im tam było tylko by po tej głowie jednym strzałem zabijali
Nazwa serwera: CS-Tawerna Poniatowa | Team Play | BzP # Clan <VAC2 Secured>
IP serwera: 195.114.0.20:27969 lub serwer.cs-tawerna.pl:27969
Maks. ilość graczy: 16
Anti - Cheat: VAC2
Tryb gry: TP (Team Play)
Mody: MetaMod, AMX Mod X
Cs to super gierka, swietna rozrywka, ale oczywiscie w zlych rekach potrafi ostro uzaleznic (tak samo jak znana/przekleta Tibia). Precyzja, szybkosc, zdolnosc szybkiego myslniea, taktyka i praca zespolowa )
_________________ PRAWIE zawsze są wyjątki - pamiętajcie ; )
Wysłany: 2007-04-18, 09:49
Grosz napisał/a:
Gram w to już 3 miesiace i jest to naprawde super gierka. NApiszcie swoje ulubione serwery
moje to:
-cs_assault
- de_dust2
- awp_map
nie miałem przyjemności grac w CS ale wydaje mi sie ze to co wymieniłeś to mapy a nie servery ale mogę sie mylić
znajdę chwile to poszukam na torrentach albo zakupie sobie takowa gierke
moze sie spotkamy na jakimś servie
pozdro
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum