Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Czy można jakoś uruchomic Need for speed Carbon jak się ma karte graficzna Geforce 4 MX 4000. Proszę pisac na mój e-mail rafal1228@op.pl
odpowiedź jest prosta.. nie pójdzie Ci..
najniższy GeForce na którym ta gra jako tako chodzi to GeForce4 Ti-4200 : )
a tak BTW: nie daje się na forach posta z prosbą o odpowiedź na maila.. to troszkę niegrzeczne
5P13R-DAL41-1KUPS3-0RG1NAL
_________________ I am on your side, Mr.Gość
"Najlepszym dowodem na istnienie inteligencji pozaziemskiej jest to, że się z nami nie kontaktują".
Albert Einstein
Ja już grałem w pełną wersje. Dwoma samochodami ją przeszłem tylko 4 bossów jest a w MW było ich 15. Wyścigi są o wiele łatwiejsze jedynie co to dodano drift i pare nowych samochodów.
Ja już grałem w pełną wersje. Dwoma samochodami ją przeszłem tylko 4 bossów jest a w MW było ich 15. Wyścigi są o wiele łatwiejsze jedynie co to dodano drift i pare nowych samochodów.
5P13R-DAL41-1KUPS3-0RG1NAL
Co? mam orginalną wersję żal mi Cię
Oryginalną? Akurat, nie ośmieszaj się. A ja dzisiaj grałem w Quaeka 5!
"Najlepszym dowodem na istnienie inteligencji pozaziemskiej jest to, że się z nami nie kontaktują".
Albert Einstein
Oryginalną? Akurat, nie ośmieszaj się. A ja dzisiaj grałem w Quaeka 5!
Dlaczego? Przecież gra chyba już ładne pare dni (jak nie tygodni) jest w sklepach? Nie..?
A gierka jest niezła. Tuning zewnętrzny mnie w ogóle nie obchodzi, nigdy nie szpece tych pięknych samochodów, zwłaszcza, że dali Chryslera 300c Sama jazda jest ok, tylko trochę już przekombinowana, tzn za bardzo oderwana od rzeczywistości, tzn nie podoba mi się pomysł z tymi skrzydłowymi.. Ogólnie nie jest źle, ale to taki odgrzewany świetny Most Wanted.
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
No dobra. PRZEPRASZAM, jeżeli rzeczywiście masz oryginalną wersję, spider-manie. Faktem jest, że aż żal mi d**ę ściska, jak se pomyślę, że inni mają a ja nie! Ale nic, trza się poświęcić i zdecydować: Völkerball albo Carbon. AAAAAAAAAAA!!!! CO ZROBIĆ?
Albert Einstein
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum