Wysłany: 2005-11-24, 09:21 Need For Speed: Most Wanted
Jak wrażenia? Bo jak dla mnie to czesana gierka, świetnie zrobiona, mimo że to tylko podrasowane Underground 2. Tylko chyba komputrona mam już za starego...
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Wysłany: 2005-11-24, 21:57
Polecający: Dzięki wyszukiwarce Google
Mi nie wchodzi ale ziomkowi tak No i musze powiedzieć że świetna, żeczywiście to odrasowane Underground 2. I już mamy drugą fajniejszą poprawioną, ulepszoną werje MS (most wantet), a więc jest to MS BE (Most wanted black edition) w ktorej jest więcej części, samochodó, tras, lepsze grafika, grywalność troszke poprawiona
Jak Ci sie nie włącza że niby nie ma płyty to odpal z daemona i użyj SD4 Hidera, mi też nie chciało działac. Tą Black Edition mam właśnie, nie wiedziałem, że to czymś sie rozni..
Ponoć ma jakieś dodatki ale ja też nie bardzo wiem gdzie ich szukać..Fajna gierka im wyszła, kolejna do kolekcji grałem przeszedlem jakieś 23% ale narazie skończyłęm bo mi sie szczerze mówiąc troche znudziła ale jak odpoczne to znowu do niej wróce bo naprawde warto
Różnica jest taka, że w BE jest dodatkowy tryb jeden i dwie fury w bonus cars - taki fajny muscle car nie pamietam jaki, Ford jakiś?? i chyba BMW?? skleroza
ja nie znalazłem ale mam informacje na temat tej gry więc się nimi z wami podziele
Tylko spójrzcie na wymagania
Minimalne Wymagania:
Windows XP, Windows XP 64-bit;
1024MB System RAM
3.0 Ghz Intel Pentium 4, 256MB Direct3D
kompatybilna karta; i DirectX 9.0 kompatybilny
CDROM; 8× DVD-ROM drive
4.3 GB wolnego miesjca na dysku
DirectX 9.0c (included); DirectX 8.1
ompatybilna karta dźwiękowa; klawiatura
Zalecane
Windows XP, Windows XP 64-bit
2048MB System RAM; 3.6 Ghz Intel Xeon lub zintegrowany procesor
512MB Direct3D kompatybilna karta video; i DirectX 9.0
kompatybilny DVD-Rom8× DVD-ROM drive
4.6 GB miejsca na dysku
DirectX 9.0c (included) DirectX 8.1 kompatybilna karta dźwiękowa
Klawiatura
Zalecane Karty Graficzne:
ATI X1900 series; ATI X1800 series; ATI X1600 series; ATI X1300 series; ATI X850 series;
[ Dodano: 2006-10-24, 22:00 ]
a zapomniałbym zdjęcia wyszły brzydko więc jesli ktoś chciałby zobaczyć lepszy efekt to dajcie mi znak na pw i man również linka do traniera a gry i tak nie mam
nie ma jeszcze playable demo będzie dopiero ono dostępne w dniu oficjalnej światowej premiery.. z najnowszych materiałów dotyczących tej gry to tutaj macie trailerek najświeższy :
http://www.gamershell.com/download_14366.shtml
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum