Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

Aganastarn  

Wysłany: 2005-12-21, 18:59   
   Polecający: google ;)

Widze ze nikt tu nic konkretnego nie napisal... Ogame to gra typu MMORPG... (Massive Multiplayer Online Role Playing Game) czyli gra w ktorj na raz bieze udzial tysiace graczy... konkretnie ta gra polega na rozbudowie wlasnej planety, budowaniu na niej obrony, rozbudowie kopalni, powiekszaniu wlasnej floty, oraz prowadzeniu badan naukowych.... biorac te gre pod tym wzgledem jest dosc niezla biorac pod uwage iz jest to gra w ktora gramy przez przegladarke... ta gra niektorych bardzo wciaga ... jednak jest to typowy pozeracz czasu, wiec jesli nie masz co robic to jest gra dla Ciebie.... tylko ze po jakism czasie moze stac sie dosc monotonne... atak kogos-rozbudowa-atak-rozbudowa ... i tak w kolko... jednak gra jest warta tego aby choc zobaczyc co to tak dokladnie jest... aha... wszyscy ktorzy chca pograc w ogame nie radze grac na WWW.OGAME.PL poniewaz jest to stary serwer ktory wraz z nowym rokiem (lub wczesniej) zostanie wylaczony.... jesli chcecie pograc na serwerku ktory bedzie stal radze poszukac linka na forum ogame.pl

axss  

Wysłany: 2005-12-21, 20:41   
   Polecający: ktoś.

że mmoRPG to bym tu polemizował, to raczej forma strategii.

a ja siedzę na uni28 i uni13, baronVladimir i baron_vladimir. wyniki kiepskie, nie farmujcie mnie :/

w 2 tygodnie straciłem równo 14 dni.

Aganastarn  

Wysłany: 2005-12-21, 20:52   
   Polecający: google ;)

axss napisał/a:
że mmoRPG to bym tu polemizował

prosze bardzo... ogame to typowy mmoRPG... mmo- wiadomo, w 1 grze bieze udzial wiele osob

Rpg- tez... bo wystepoje element "historii" lub tez "wprowadzenia" ktory wprowadza fabule tak jak w typowych rpg'ach
Do tego ten typ tak sie nazywa czy to sie nam podoba czy nie... a ze jest to w przewazajacym stopniu jednak strategia... te elementy rozbudowy itd. to jedno z drugim nie koliduje :) chcac czy nie chcac nie ma mmostrategi tylko mmorpg :)

Agrado  

Wysłany: 2005-12-25, 19:45   

Dopiero zacząłem grać w OGame. Universum 27 i jak na razie musze sobie oblookać tą grę, żeby się wczuć. Ale jak na razie mi się podoba. Zobaczymy co z tego bedzie na dłuższą metę.

Ana Margot  

Wysłany: 2006-01-08, 04:13   

Hm ja nie lubie kosmicznych gierek . Wole World of Warcraft grac. Jakos bardziej wciaga niz te kosmiczne XD

Tragarz  

Wysłany: 2006-02-09, 18:02   

Sam OG jest nudny.. wole kilka innych.
Dajmy na to:
xfighter
RD
i jeszcze kilka innych ktorych wam nie podam bo nie pamietam adresow :)
Jak sie gra w kilka z nich to sie czlowiek nie nudzi ;)
Osobiscie ostatnio gram tylko w te dwie i nie mam czasu za bardzo bo jestem zasypywany na gadulcu lub tlenie :)

Rzepak 

Wysłany: 2006-02-17, 18:36   

Brrr nie lubię OGame. Wiem co to za gra, troche w to gralem, ale jakos tak nie moglem nigdy sie w to przelamac i zajac jakiegos dobrego miejsca (najlepiej 35). Za to Space-Pioneers to hoho inna historia ;) Gierka w sumie podobna, ale bardziej rozbudowana, szybsza, ladniejsza i w ogole :P
No i przede wszystkim bylem tam w top5 (na dwoch Galaktykach :D ).

A chwilowo w nic nie gram, ale i tak polecam wszystkim:
http://www.spacepioneers.pl/

Nuriel  

Wysłany: 2006-08-23, 17:11   

Prawdę mówiąc trochę to nudne. Gram i gram, buduje i buduje i końca nie widać a nic się nie dzieje, choć pewnie jak się zacznie dziać, to mnie rozwalą i po graniu:]

Abbadon  

Wysłany: 2006-09-15, 20:17   

Osobiscie nienawidze ogame, jakos mnie to nie wciaga i jak na to patrze to wydaje mi sie to denne. Gralem w to tydzien po czym mi sie znudzilo :kwasny: .

Star  

Wysłany: 2006-09-18, 13:46   

w sumie gierka wciaga, ale na dluzsza mete jest meczaca O.o i denna =.=
gralam w nia az raz przez jakis 2 miechy i nawet dostalam sie na liste, ale doszlam do wniosku ze to nie ma mniejszego sensu bo przeciez nie bede siedziala przez 24 h/d zeby nie byc zaatakowana O.o beznadzieja

yakuza  

Wysłany: 2006-09-18, 16:14   

No ja gram na ogame na 41union jakoś moi się jeszcze to nieznudziło ale takie gry maiom swoje plusy i minusy i nic pozatym :P

mati123 

Wysłany: 2006-09-19, 15:17   

Bzdury :P Przeciez OGame jest bardzo ciekawa gra,gram w nia od miesiaca moze od 2 :P
Gram na uni 13. Jezeli cos moge pomoc to bardzo chetnie jezeli ktos ma taka potrzebe

MMMAKS  

Wysłany: 2006-09-20, 19:22   

Ja gram, ale już mi się nudzi :)
Jest na dłuższą metę nudna i zabiera zbyt dużo czasu, jeśli chce się być dobrym graczem.

kenusarf  

Zaproszone osoby: 1

Wysłany: 2006-10-19, 16:06   

Ja sam w to nie gram, ale niektórzy moi koledzy już tak.
Jeden z nich przymierza się do zooptymalizowania swojej floty pod kątem jak największych zadawanych przez nią obrażen. Teraz jak to piszę to mi tak coś świta, że chyba miałem mu napisać program do tego celu...

Syd  

Wysłany: 2006-10-20, 15:04   

Kiedyś grałem, na samych początkach. Na Uni 1,6 i 4 grałem. Nudne to się stało. ;p

What have we found?
The same old fears, wish you were here.

Odpowiedz do tematu