Ja lubie ogame. gram na 50 uni i mam 750k pkt grawitony, bunkier na 50k pkt na matce ;D
_________________ Yacek jest alkoholikiem i prowadzi bloga, w którym opisuje swe życie. Wchodząc na stronę http://yppijemywd.blox.pl/ dajesz mu satysfakcje z życia, a klikając na reklamę google po lewej stronie, dajesz mu 25 gr na kajzerkę!
ok, ja zaczalem grac w sierpniu poprzedniego roku, nie wszedlem jesszcze, poza tym szkola, nie ma czasu ;/
_________________ Yacek jest alkoholikiem i prowadzi bloga, w którym opisuje swe życie. Wchodząc na stronę http://yppijemywd.blox.pl/ dajesz mu satysfakcje z życia, a klikając na reklamę google po lewej stronie, dajesz mu 25 gr na kajzerkę!
Wysłany: 2008-03-22, 17:26 OGAMEx25.PL | Najlepsza gra internetowa
Witam, chciałbym Wam przedstawić najlepszą grę internetową w jaką ostatnio pogrywam. jest to gra na zasadzie OGame lecz 100razy lepsza. Przyśpieszone wydobycie, szybkie budowanie, komandor, szybsza flota to tylko pare zalet tej gry. Graczy już ma dużo więc zapraszam do grania.
Wysłany: 2008-03-25, 20:46
zbych1112, na jakim uni grasz
co do bunkrów... pamiętajcie że nie ma bunkra którego nie da sie przeorać wiec inwestycja w niego nie jest zbytnio opłacalna
pozdro
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Dawno temu grałem trochę na uni4. Mniej więcej przez 2,3 tygodnie. Nawet wciąga, ale po utracie floty nie chciało mi się odbudowywać i dałem sobie spokój.
W sumie to jedyna gra tego typu, jaką się choć trochę zainteresowałem.
_________________ Strong like the grass
Tall like a tree
Free like the wind
Eternally
Wysłany: 2008-04-07, 17:31
nie ważna jest gra, to tylko zabawa poznałem wielu fajnych ludzi, i to dla nich gram dalej (nie chce mi sie już zbytnio) szkoda mi takich fajnych znajomych stracić
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum