po skończeniu submachine wziąłem się za inne gierki, te spodobały mi się najbardziej. trzeba dotrzeć do drugich drzwi z pomocą zmiany kierunku patrzenia
xD ta gra mnie rozwala, genialna w swojej prostocie, podoba mi się, niestety, jeszcze jej nie przeszłam, ponieważ gdy skakałam w którymś etapie tym gościem to mi utkwił między kolcami zamiast się rozbryznąć, i mi się przez to gra zwiesiła i muszę od początku zaczynać, ale gra naprawdę zacna!
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Coby nie było, że Color nie przeszła, więc się pochwalę, tak, tak udało mi się ogarnąć całkowicie te gierki ^^ zaiste zacne są, tyle, że mam teraz problem w co grać - za dużo fajnych gierek po forum się pałęta
_________________ "Dobrze jest, psiakrew, a kto powie, że nie, to go w mordę!"
'Ooo, jak on mi strasznie pokaże!!! Ooo, jak ja okropnie zobaczę!!!' wszystko gra
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum