Wysłany: 2006-02-21, 22:48 the settlers - dziedzictwo królów Polecający: google ;p
dawno, daaawno temu lubiłam settlersów I. potem była dwójka, drobne zmieny, sporo ulepszeń (już nawet było COŚ widać). w trójce ulepszeń było jeszcze więcej, gierka już nie tylko wyglądała, ale całkiem nieźle się prezentowała pod innymi względami (np. trudności). czwóreczka też nie rozczarowała, miło się grało. co tu dużo mówić - lubiłam settlersów.
ale!
wszystko się kończy, wygląda na to... zainstalowałam sobie piąteczkę - całkiem dawniusio już weszłam w jej posiadanie, ale uznałam, że poczeka. w końcu uległam pokusie i... przeszłam pół kampanii w ciąge jednego dnia, po czym całość została wykopsana z mojego dysku.
ludzie, tragedia! graliśta w to? po prostu masakra. nie wiem co to jest, ale na pewno nie settlers. cosik pomiędzy warcraftem a age of empires... bleh. nie dość, że całość jest banalna, to absolutnie nie wciąga. teraz to bardziej przypomina grę 'na cierpliwość' niż jedną z najlepszych strategii, jakie miały okzję dotychczas powstać.
jęęęk...
_________________ I am the morphine child,
The dream defiled,
The never ending metaphor...
I am the wizard oz,
Result and cause,
Never look behind that door!
A jest tylko 1 kampania ? Moze wybralas jakas najprostrza i do tego na Easy
przepraszam cię bardzo, ale za kogo ty mnie masz? ;p bez przesaaady...
wymagania:
256mb ramu, ponad 1gb wolnego na hdd, directx 9.0c, dźwięk i grafika dopasowane z directx'em (of cozzz), grafika 32mb [3d], win98/2000/me/xp, procesor amd/intel/via 1ghz
co do kampanii, to JEST tylko jedna, a poziomu trudności, uwaga, brak wyszły jeszcze dodatki, to jest 20 misji, jednak jakoś mnie nie ciągnie. podobno blebite postanowiło settlersów zmutować ze strategii ekonomicznej na coś całkiem militarnego.. dlatego też kierujemy bohaterami (całkiem jak w warcrafcie) i rozkazujemy każdej jednostce z osobna (to mnie dobiło, uwielbiałam w settlersach właśnie to, że się nie kierowało ludkami jak w AoE np.)
_________________ I am the morphine child,
The dream defiled,
The never ending metaphor...
I am the wizard oz,
Result and cause,
Never look behind that door!
Znaczy się zrobili z fajnej a'la ekonomicznej gierki RTSa?
Ja tam pamiętam jak się zagrywałem w demo jedynki, bo pełnej nie miałem, o internecie nawet nie marzyłem więc pykałem w kółko z 50 razy w 10minutowe demo (takie ograniczenie czasowe było) Potem przyszła dwójeczka, już pełna i nad nią spędziłem wiele godzin. Trójka w sumie też ale już mniej. IV mi umknęła jakoś. V - chyba włączyłem demo po czym je odinstalowałem w ciągu 10minut.
A w ogóle to Fallout i tak jest najlepszy
_________________ fuck it, dude.. let's go bowling
Ej .... Mam pytanie bo nie moge w cos uwierzyc... Czy w grze Settlers Dziedzictwo Królów jest tylko jedna rasa ??? Barzd bym prosil o odpowiedz... Pozdrawiam... ((:][:))
Wysłany: 2006-04-04, 01:39
fazi napisał/a:
Ja tam pamiętam jak się zagrywałem w demo jedynki, bo pełnej nie miałem, o internecie nawet nie marzyłem więc pykałem w kółko z 50 razy w 10minutowe demo (takie ograniczenie czasowe było) Potem przyszła dwójeczka, już pełna i nad nią spędziłem wiele godzin. Trójka w sumie też ale już mniej. IV mi umknęła jakoś. V - chyba włączyłem demo po czym je odinstalowałem w ciągu 10minut.
Ze mna bylo praktycznie identycznie W jedynke gralem na Amidze, potem zalatwilem na PC, dwojka najwiecej mojego czasu pochlonela Reszta jakos bez emocji..
_________________ "I got dre in the back, ridin on 22's
Bitches screamin 'let me ride', it must be the shoes
Red and black g6's, red dot on the glock
I'm goin 3x platinum dawg how do I stop?
I'm hot!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum