najlepszą stroną gry jest z pewnością reklama i promowanie w polsce tej gry, co do samej gry, słabo przypadła mi do gustu, z gatunku wolałbym znacznie wybrać obliviona na ps3
bardzo się zawiodłam na wiedźminie... rozdmuchane, rozchuchane - Wiedźmin co to nie będzie ojaaaaa a co jest? Nuda, grafika wcale nie jakaś super truper według mnie, sama postać niefajnie zrobiona, ruchy nieciekawe, sposób walki do kitu. Mogli się bardziej postarać. To tyle.
_________________ [obecnie nie mam dobrych pomysłow]
„Pożałował wtedy Wiekuisty, że stworzył człowieka na ziemi i ubolewał w sercu Swoim." (I Moj:VI,6)
wie może ktoś z was jak w wiedźminie być neutralnym?
żeby nie być po stronie scoa'tell ani zakonu?
bo widziałem w fimach na youtube że sie da być neutralnym
Wysłany: 2008-03-25, 14:41
jak dla mnie trochę lipa, szczególnie ładowanie sie poszczególnych poziomów... KOSZMAR!! kamera, masakra, sposób walki, dziwny, ale idzie się przyzwyczaić... 6,5/10 (chociaż jakbym miał czas, i troszkę kompa lepszego) może bym ocenę zmienił jak coś to uzupełnię wypowiedź:)
_________________ Gość, czy widzisz to co ja ?? Coraz wiecej na tym świecie zła...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum