Tak jak w temacie pogadajmy na temat tej gry co sądzice czy graliście czy może konkurować z innymi znanymi RPG
Moim zdanie najlepsza polska gra chociaż osobiście w nią nie grałem bo niestety za słaby sprzęt a moi koledzy grają i z ich opowiadań sądze że jest zarąbista i może konkurować z innymi zagranicznymi grami np: takimi jak Gothic
Kupiłam tą grę i nie żałuję, wciągnęła i oderwać się nie mogę, jedyny minus to to że jest za krótka
Po prostu super, czujesz że TAM jesteś, grafika, cały wiedźmin jest sexy ;P
Świetnie się gra, polecam
w wiedzmina nie gralem. ale 'nasi' potrafia robic gry. zeby wspomniec painkillera, chrome'a czy dobry (ale chyba malo znany - a szkoda) tytul: exterminacje. jedno jest jednak pewne. gra duzo lepsza od filmu - bo do tego sapkowski nie mial szczescia ;p
Jak juz wiadomo gra Wiedźmin polska produkcja CD project Red zdominowała rynek miedzynarodowy, zdobywa liczne nagrody, uznawana za najlepszą grę cRPG ostatnich lat. Wiecej na temat tej gry mozna znaleść na http://wiedzmin.gry-online.pl
Kiedyś usłyszałem, że rynek ambitnych gier należy teraz do krajów z wschodu.
I coś w tym jest, wystarczy spojrzeć na takie pozycje jak Stalker, Wiedżmin czy Earth2160
Powracając do tematu Wiedźmina przeszedłem go całkiem nie dawno, bywało że często spużniałem się do pracy właśnie z powodu tej gry... jakoś trzeba było odespać te nocki.
Moje wrażenie jest jak najbardziej pozytywne, gra jest naprawdę na przyzwoitym poziomie,
często zmusza do przemyślenia swoich decyzji, które mogą niejednokrotnie przeważyć
nad dalszymi losami twojej gry.
Na pewno jest to jeden z najlepszych RPG-ów w jakie grałem Wiedźmin stanie u mnie na tej samej półce co Fallout 2 czy Deus Ex.
Co ważniejsze pokazaliśmy, że jesteśmy w stanie zainteresować graczy na całym świecie,
grą oparta na Polskiej książce... a w moim przekonaniu jest to dużo.
Po za tym widać, że się komuś chciało liczba stworów,questów oraz mikstur przytłacza.
Graficznie również niczego sobie, ciekawy jest pomysł różnych rzutów gry... nareszcie
gracz, może sobie wybrać jak chce widzieć bohatera i świat go otaczający.
A co do wymagań sprzętowych, również nie są one koszmarne.. widziałem tę grę
na różnych konfiguracjach i działa bardzo przyzwoicie, na tyle że mogłem sobie
pozwolić na zabawę na najwyższych detalach i przy rozdzielczości 1280x1024, a nie posiadam jakiegoś bardzo drogiego zestawu.
Kończąc temat, powiem że przez jakiś czas miałem wrażenie że wszystkie przyszłe
gry będą wychodzić na tej zasadzie, że wygrywa ten kto szybciej klika enter.
Wiedźmin to zmienił
_________________ "Lepiej rządzić w piekle niż służyć w raju"
Słyszałem że gra Gothic 3 premiere skróciła.. bo ta gra miała wyjść po Wiedźminie, producenci sie przestraszyli bo gdyby dali Gothica 3 po Wiedźminie to wiele by pieniędzy stracili...
_________________ Psyt...
Można za ryj bana dostać ?
Dla mnie rewelka, wciąga jak chodzenie po bagnach i nie raz nie dwa musiałam na siłę się odciągać od gry, żeby rano być przytomną do pracy.
Grafik super, muzyka i dodatki też.
Jaka jest Wasza ulubiona misja w wiedźminie?
moja to chyba.......hmmmmm Strażnik, uwielbiałem przechodzić tą misje, wydaje mi sie, że tam geralt wykonywał bardziej skomplikowane sekwencje ciosów, poprostu lubie tą misje, przypomne że to ta misja z golemem
Poza tym miałem przeresetowany komp i mi sie savy wykasowały z wiedźmina
byłem w 3 akcie poziom nowicjusz najlepiej sam początek lub gdzieś tak 50% oby było jeszcze przed wybraniem stron (zakonu lub scoa'tell)
podajcie strony na których można ściągać saevy lub ślijcie na gg 10671488 bo mail mi nie działa, szykałem 4 godz i nic nie znalazłem same trudne poziomy
PS.ZADNYCH RAPID SHARE
[ Dodano: 2008-03-02, 20:52 ]
czego tu sie przeoszą wszystkie posty? i czy ktoś mi odpowie?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum