Uwielbiam jak ludzie oceniają grę po grafice
Po za tym że Tibia nie posiada dźwięku (to jest nawet +) i ma słabą grafikę, to jak na grę MMORPG jest dosyć interesująca. Oryginalny pomysł handlowania z NPC po przez rozmowę i świetnie rozplanowany respawn mobów. NPC mają swoję osobiste życie, wiele od nich można się dowiedzieć. Także pvm i pvp daje dosyć dużo wrażeń. Niekiedy trzeba mieć dobrze zgraną ekipę żeby coś więcej zdziałać.
Tyle od strony technicznej. Od praktycznej 80% graczy to 13 letnie dzieci które bardzo uprzykrzają rozgrywkę, oraz brak limitu poziomu postaci powoduję chorą rywalizację za wszelką cenę (cenę prawdziwego życia). I te rzeczy powodują że Tibia jest hmm... mało przyjemna.
Ktoś może będzie chciał porównać Tibia do WoW'a ale jak by nie patrzeć Tibia została stworzona 10 lat temu a WoW ile ma? 2 lata?
Nie chciałem się wypowiadać o tej grze, ale cóż wyszło.
tibia jest super zwlaszcza jak sie gra z kims znajomym i smiga razem. fajnie jest wtedy zastawic jakies waskie przejscie i sciagac haracze:P pozdro dla wszystkich pogromcow szczurow;)
to zalazek mmorpg, ilosc broni w Tibi, rowna sie broni no grade z L2. Lepiej grac juz w cos na emulatorze, przynajmniej milejsie tam gra i lepsza grafika jest, jak np gry z GBA, a jak sie chcie grac w cos nie dla zabicia czasu ale dla pozadnej gry to mmo odradzam, a jakies porzadne rpg, a jak mmo, to L2, Cabal, itp
_________________ I am the Lord and Master of the Sword
See Magic in my eyes
That Force became my endless curse
Witcher is my name
adrenaline burns me inside
All Spirits from the Past protect the souls which never rest…
Tez gram w ta glupia ale wciagajaca gre, z ta jednak roznica ze nie gram sam... razem z bratem i... botem dobra sprawa ten bot jakby ktos chcial to daje linka do bota ktorego uzywam :
http://rapidshare.com/fil..._1.1.0.exe.html
najgorszy chłam jaki kiedykolwiek widziałem nie którzy twierdzą że można sporo zarobić na kontach ale wole mieć 200 zł mniej i zdrowy mózg osobiście polecam World Of Warcraft BC
_________________ "The world I love
The tears I drop
To be part of
The wave can't stop"
Hej Gość!!! Pamiętej że Red Hot Chili Peppers to najleprzy zespół rockowy ;]
Osobiście odradzam tę grę. Sama nie grałam, ale wiem jakie są tego skutki, bo kolega z mojej klasy w to gra, i z fajnego gościa zmienił się w jakiegoś niezbyt przyjemnego i obleśnego typa. Poza tym czytałam, że prze to w Chinach albo w jakimś innym kraju młodzież jest w stanie ZABIĆ za jakiś wirtualny przedmiot, to jest CHORE!! Nie grajcie w to, to uzależnia!!
Ja teraz grywam w te gre, ale narazie na ots;p bo real mapka mnie nudzi xD jak ktos ma jakiegos fajnego otsa na 8.0 z fajna mapka i expem od 10-20 napiszcie tu IP;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum