• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

El Mariachi  

Wysłany: 2007-10-07, 07:13   

Tzn. uzależnia lecz jak ktoś potrafi grać z umiarem, i wie co to życie realnie i wirtualne to jest spoko, lecz gdy wirtualne nachodzi na realne to już można mówić o uzależnieniu i konieczna wizyta u psychologa, lub odcięcie od tibi. Ja osobiście grywam, lecz z umiarem. :] W tvnie było mówione o tym ziomalu co matke krzesłem potraktował i wszyscy myślą ze każdy kto gra w tibie jest taki. No to tyle komentarza posta Ostrego. Pozdrawiam.

darama 

Wysłany: 2007-10-08, 21:00   

Tibia Keylogger (program)

Witam mam do zaproponowania cos nowego! A mianowicie chodzi o program ktorym schakujesz kazdego tibijczyka. Wystarczy ze zainstalujesz program uruchomisz go i on za pomoca klienta gadu-gadu wykradnie numer i haslo z pliku (Tibia.exe) ktory znajduje sie na kompie kolesia z ktorym gadasz.Dziala on tak ze uruchamiasz program i zaczynasz gadac programik przeszukuje w trakcie rozmowy kompa kolesia z ktorym gadasz i wkoncu znajduje plik(Tibia.exe) wyciaga haselko i numer i wyswietla Ci w okienku ktore pokaze sie w gornym prawym rogu ekranu( A wiec wystarczy ze poklikasz z kolesiem pare minut i masz jego haslo i numer czy to nie za proste?).

Nie ma wersji darmowych tego programu! Jesli chcesz go posiadac musisz napisac mi na GG:5680087 i powiedziec ze w sprawie programu do tibi. Ja podam Ci numer konta i dane potrzebne do wplaty i jak tylko pieniadze znajda sie na moim koncie wysle Ci programik. Programik nazywa sie "Kamila" poniewaz tak ma na imie moja ukochana.

Program kosztuje jedyne 25zl!!!
Jest niewykrywalny!!!

El Mariachi  

Wysłany: 2007-10-10, 15:21   

Ja na miejscu pana @up bym wywiózł się w las i zabił :wstyd: . Takiej ściemy to świat na oczy nie widział:/

Fokus 

Wysłany: 2007-10-31, 22:54   

Gałem w to 2 lata i nie mogę sie odzwyczaić :zalamany: .nie zaczynajcie w to grać

Dropsik  

Wysłany: 2007-11-03, 10:59   

Ja w Tibię jeszczę nie gram, ale chyba zacznę, bo cała moja klasa w to gra i muszę zobaczyc o co w tym chodzi :niepewny: ...

Pyskaty 

Wysłany: 2007-11-03, 11:41   

Dropsik napisał/a:
Ja w Tibię jeszczę nie gram, ale chyba zacznę, bo cała moja klasa w to gra i muszę zobaczyc o co w tym chodzi :niepewny:

wg mnie to lepiej kupić klocki lego niż grac w tibie zalety lego są porażające bo ludzik jest duży poza tym jest wyraźny i widzisz czym atakuje a w tibie łazi to dziadostwo powoli następnie nie widać miecza nawet przynajmniej na początku grafika jest uboga ;/ co to w ogóle ma być jak można w takie kur** grać ;/ nie lepiej już kupić sobie jakaś grę niż ściągać taki chłam i pykać w to ;/

Zamiast szukać wyjścia my wolimy błądzić
Trudniej zrozumieć innych, łatwiej ich osądzić

qaz 

Wysłany: 2007-11-10, 10:24   

tibia to temat na ksiazke
tibia to wiele godzin spedzonych przed komputerem
mozolna droga od zera do bohatera
mozolne zbieranie doswiadczenia czesto bolesnego
trwanie w tym trudzie oplaca sie zyskujemy szacunek i uznanie w spoleczenstwie tibijskim...:)
cos pieknego

Fokus 

Wysłany: 2007-11-10, 16:51   

Tibia Tibia Tibbia to nałog poprostu strata czsu zaczolem grac i nie moge przestac :zdegustowany:

Avonek 

Wysłany: 2007-12-01, 18:17   

Witam.(Ja tam Tibie Lubie :P ) Jako ze to moj 1 post ,chcialem wyrobic sobie reputacje i podać wam pewnego OTSa na silniku Evo ,którego kupilem na Allegro :D . Nie chce mi sie wypisywać tego co on ma bo ma prawie wszystko...Mapka tez całkiem fajna. '
Ogolnie polecam, dla nie dowiarków mówie że plik jest czysty :P P
Naprawde warto :p.

Link: rapidshare.com/files/73584899/Evo_8.0.rar.html

cybermisiek 

Wysłany: 2007-12-05, 15:27   

słaba grafika gra nawet ciekaw

xannta 

Wysłany: 2007-12-10, 13:21   

Ja gram od roku w Tibie, z początku nie bardzo mi sie podobała, wchodziłam tam by pogadać z ludźmi. Z czasem jednak zaczęła mnie gra wciągać :)
Obecnie mój char ma 90 lvl :D
To prawda, że ta gra wciąga, to prawda, że może tak zawładnąć, że nie ma się już czasu na nic i dla nikogo, ale wierzcie mi, że z czasem to mija, bo jest się już zmęczonym robienia w kółko tego samego, gadania z innymi o tych samych rzeczach.
Nie mówię, że przestałam grać, ale zmniejszyłam póki co czas grania, bo prócz fikcji jest też real :D

Tibia jest grą jak inne gry, gorsza, lepsza - a co to ma za znaczenie, lubisz, podoba ci się, to grasz, nie podoba ci się - nie grasz :D

Jedni lubią Tibie, inni gothica, jeszcze inni diablo, itd... - i po co zaraz krytykować :P

Pozdro dla wszystkich ;)

misiuuu  

Zaproszone osoby: 2

Wysłany: 2007-12-10, 18:01   
   Polecający: Przeznaczenie ? ;>

xannta napisał/a:
Jedni lubią Tibie, inni gothica, jeszcze inni diablo, itd... - i po co zaraz krytykować :P

dobrze gadasz.. ;) ) też tak sądze...
:chytry:
grałem w Tibie ale mi sie nie spodobała... może dlatego mi sie nie spodobało bo grałem tylko 10 min.. hm.. xD
pzdr all. ;> :]

...

SamarRKS 

Wysłany: 2007-12-16, 17:31   

Ja kiedyś grałem... miałem 37lv i fajne skillle ;d eq tez niczego sobie ;d ale mi się znudzio ;O teraz ngra w fife 08 :)

Bartek 978  

Wysłany: 2007-12-16, 20:59   

Kiedyś próbowałem to zainstalować ale nic stego. :zalamany: Ale i tak gra niezbyd fajna grałem u kolegi. :]

virus-emil  

Wysłany: 2007-12-20, 17:38   

nie polecam bardzo wciaga mozna zawalic zycie wedlug mnie gorsze od narkotykow dobre dla ludzi co nie jaja kompletnie co robic. ale mozna grac i funkjonwac normalnie ale molo ludziom sie to udalo

Odpowiedz do tematu