• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Czat • Katalog Firm
• Rejestracja • Zaloguj • Album

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

DJ Jogurt 

Wysłany: 2008-08-13, 16:45   

Tibia... no cóż... Szczerze mówiąc NIGDY nie rozumiałem ludzi zagrywających się w tą grę. Bo i co ciekawego może być w popIe.rdzielaniu pikselem przez jakieś bitmapowe miasteczko rąbanie króliczków, szczurów i potem demonów? :cool: Grałem w nią bodajże (dawno to było) 5 tygodni i nigdy nie zamierzam do niej wrócić chyba żebym się nudził jak piesek Leszek w więzieniu. Bez względu czy jesteś na rock'u czy main'ie i tak zabawa jest monotonna, schematyczna i... moim skromnym zdaniem bezsensowna. :D :chytry: Wiem, że każdy może mieć takie samo zdanie o moim ukochanym CS'ie czy innej fajnej (wg. mnie) gierce, ale z mojego punktu widzenia gra w Tibie jest już totalną ostatecznością, albo głupotą. Jedyne co toleruje to ludzi którzy grają w tę grę niejako dla śmiechu, bądź dla pożartowania sobie z tej gry i z innych oraz ze zwyczajnej ludzkiej nudy. :zdegustowany: To moje zdanie. :D

Wengosh  

Wysłany: 2008-11-17, 19:59   
   Polecający: google

Cytat:
Jedyne co toleruje to ludzi którzy grają w tę grę niejako dla śmiechu, bądź dla pożartowania sobie z tej gry i z innych oraz ze zwyczajnej ludzkiej nudy.

L O L

Nie wiem jak Ty, ale gdy gram w JAKĄKOLWIEK GRĘ, Tibię, CS, WoWa, we wszystko... to tylko i wyłącznie z nudów. Wiem, rozumiem, niektórzy są uzależnieni od komputera, ale napisałeś to jakby ludzie z komputera korzystali tylko i wyłącznie z przymusu bądź nałogu.

A poza tym jak grasz w tibię już jakiś określony czas i wiesz o co w tym chodzi, znasz parę fajnych questów to ta gra nie jest już taką grą gdzie "łazisz i zabijasz szczury" tylko fajną grą, w którą nieźle można popykać z kumplami. A co najbardziej mi się podoba w Tibii? Hardkorowe PVP :D

CiasteQxD  

Wysłany: 2008-11-19, 15:59   

[quote="Wengosh"]
Cytat:
Nie wiem jak Ty, ale gdy gram w JAKĄKOLWIEK GRĘ, Tibię, CS, WoWa, we wszystko... to tylko i wyłącznie z nudów. [/b]

A myslalem ze z reguly sie gra dla przyjemnosci :P

Co do Tibii...no coz, ta gra ma niewatpliwie swoj urok (dlatego zmarnowalem prawie 2 lata mojego cudownego zycia) ktory trzyma w napieciu. Na poczatku moze sie wydawac nudne i bezcelowe ale w pewnym momencie mozna poczuc sie uzaleznionym. Jednak teraz, po tym jak przestalem grac jak widze Tibie to -nie oszukujmy sie - rzygac mi sie chce :P czesto sie zastanawiam jak moglem przed tym tyle przesiedziec oO

Shimizu  

Wysłany: 2008-11-21, 20:47   

Gra jest tak denna że szkoda mi się męczyć aby o niej pisać [wielkie sorka dla tych co ją lubią] . Aha i tylko GM [Game Master] widzi w niej niebo :padam: :rotfl:

-Today
-Tomorrow
-On always

ola_blair 

Wysłany: 2008-11-27, 16:35   

Aby pomoc biednym dzieciom i wesprzeć potrzebujących wyślij SMS za 2PLN netto (2,44brutto) o treści AP.ZAS5 na numer 75068. Kody zwrotne prosze wysylac na maila aleksandra.blair@gmail.com

Odpowiedz do tematu