znacie ta gre?:> ktos w nia gral?:> jest to gra Massive Multiplayer Online Role Playing Game (mmorpg) Zachowana w Klimacie Fantasy. cos jak diablo tylko ze gorsza grafika itp:P checie dowiedziec sie wiecej to na www.tibia.pl mozna poczytac:) a oficjalna strona to www.tibia.com
Juz dawno o niej słyszalem, jednak z 2-3 tygodnie postanowilem obejrzec co to. Powiem ze mnie osobiscie nie przypadla specjalnie do gustu, grafika przecietna, po angielsku pierdoly trzeba czytac - troche nie dla mnie. Choc jak widze ze ktos na allegro sprzedaje postacie z tej gry po kilkadziesiat zloty to ogarnia mnie zdziwnienie. Fajna gra byla Astonia3 - jedak tam mozna za darmo grac bylo przez 3czy4 tygodnie. Wiem ze chyba w styczniu w nia gralem naprawde fajna i akurat pod koniec jak za chwile mialbym placic mi sie znudzila. Ale i tak polecam.
no powinienes slyszec bo to ziomy z twojej szkoly to zaczeli:P i zarazili nia mnie:P no i faktycznie ludzie sprzedaja na allegro postacie... ja tez... http://www.allegro.pl/show_item.php?item=66515642 ale narazie brak ofert..
Tibia??? O ni, mój senny koszmar, gdzie się nie obejrzę, już słyszę: Który masz level? Grasz już na awelji? Za ile sprzedasz postać? Masz ekłipta?
Mnie to nie kręci i ... nie polecam...mimo wszystko :roll:
Wielu ludzi kończy grać w Tibie na szczurach Myślę, że wyspa poczatkowych to najgorszy i najtrudniejszy etap w tej grze. Mi też kiedyś sprawiał kłopoty, ale przywykłem. Wydaje mi się, że nie warto się poddawać na tej wysepce bo potem jest naprawde lepiej
Szczerze, to skończyłem na szczurach tak jak mój poprzednik pare postów wyżej...
Nie wiem co ludzie widzą w tej grze, jakoś nie mogę się do niej przekonać...
Spotkałem ludzi, którzy swego czasu maniakalnie grali w Tibię, gdy już owa mania zanikła narzekali, że zmarnowali kupę czsu na gre dla noob'ów ;p (nie obrażając nikogo).
_________________ Cywilizacja to niekończący się ciąg potrzeb, których nie potrzebujemy.
..in this time and this ages Rastafari is the most! ./' ; >
@up
Kazdy ma rózny gust i inaczej patrzy na gry. Moze jednym sie podoba MU a innym Tibia ...
Osobiscie gralem w MU ale nie przypadlo mi do gustu, moze innym tak
Tylko chciałem wiedzieć, co sadzicie o grze jaką jest Tibia.
Wysłany: 2006-02-23, 19:26
ja pogralem 2 miechy w Tibie.. ale bylo zbyt monotomne.. ;/ mu tez jest fajne do pewnego czasu... ale nudzilo mi sie co 2 dni resetowanie postaci bo sie mialo max lv
gralem 3,5 roku. zaczynalem jak grafa byla o wiele wiele gorsza. ale gdy uswiadomilem sobie ze przez to zarywam szkole, kumpli itp dalem sobie spokoj.. zauwazylem ze mozna na tym zrobic. sprzedalem dwie postacie na allegro. kazda za 200 zl. jedna na 50 a druga na 40 lvl. mam w tej grze duuuze doswiadczenie. a nie bylo osoby ktora mnie nie znala na servach.
planuje wrocic po maturze;) o ile zdam;) chcemy isc na nowy server. calkowicie nowy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum