_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
3/ W każdą środę spotykają się młode mamy. Na te panie, które pragną do nich dołączyć, czekamy w zakrystii w czwartki wieczorem.
Najlepsze bez wątpienia !!
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Kiedyś na mszy ksiądz w mojej parafii zobaczył kilka kobiet w ciąży i w czasie ogłoszeń powiedział: Widzę, że mamy kilka parafianek przy nadziei. I to dobrze, moi kochani, to bardzo dobrze. Ale jest ich stanowczo za mało. Wszyscy, także i księża powinni sie postarać, żeby takich kobiet było jak najwięcej.
W tym momencie musiał zauważyć uśmieszki na twarzach wiernych, bo dodał: Księża powinni się oczywiście modlić, by jak najwięcej par decydowało się na potomstwo.
Lębork > Chuligani starli się z policją
Policja użyła broni
Aż 120 gumowych kul wystrzelili w stronę pseudokibiców policjanci ochraniający wczorajszy mecz Pogoni Lebork z Gryfem Słupsk. Rannych zostało pięciu policjantów.
Kiedyś na mszy ksiądz w mojej parafii zobaczył kilka kobiet w ciąży i w czasie ogłoszeń powiedział: Widzę, że mamy kilka parafianek przy nadziei. I to dobrze, moi kochani, to bardzo dobrze. Ale jest ich stanowczo za mało. Wszyscy, także i księża powinni sie postarać, żeby takich kobiet było jak najwięcej.
W tym momencie musiał zauważyć uśmieszki na twarzach wiernych, bo dodał: Księża powinni się oczywiście modlić, by jak najwięcej par decydowało się na potomstwo.
1/ Cała wspólnota dziękuje chórowi młodzieżowemu, który na okres wakacji zaprzestał swojej działalności.
- Widocznie chłopcy z przejęcia penetracja przez Dyrektora Chóru pozostali w okresie mutacji, który nie zakończył się pomyślnie
3/ W każdą środę spotykają się młode mamy. Na te panie, które pragną do nich dołączyć, czekamy w zakrystii w czwartki wieczorem.
- On tak je wszystkie?
7/ Z tablicy ogłoszeń: Dzisiejszy temat: „ Czy wiesz jak jest w piekle?”. Przyjdź i posłuchaj naszego organisty.
- Zawsze wiedziałam, że Slipknot jest the best
_________________ One, two, Freddy's coming for you!
Three, four, better lock your door!
Five, six, grab your crucifix!
Seven, eight, gonna stay up late!
Nine, ten, never sleep again!
Wysłany: 2006-05-13, 21:00
Polecający: link w topliście oglądanej w celu... bezcelu
haha dobre
ja raz słyszałem chyba od ciotki, że ksiądz na mszy powiedział: prosimy o większe datki na tace, bo księża też lubią pojeść" -_- jeżeli to prawda to bez komentarza
_________________ "Ktokolwiek mówi, że się śmierci nie lęka kłamie"
haha dobre
ja raz słyszałem chyba od ciotki, że ksiądz na mszy powiedział: prosimy o większe datki na tace, bo księża też lubią pojeść" -_- jeżeli to prawda to bez komentarza
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum