Forum Ręceprecz odtybetu

• Szukaj • Użytkownicy • Grupy • Współpraca • Czat • Reklamuj Forum ! • Gry online • Katalog Stron
• Rejestracja • Zaloguj • Album

konkurs

Poprzedni temat :: Następny temat
Autor Wiadomość

evay  

Wysłany: 2005-10-10, 12:56   Ehhh te kobiety - POLECAM!

Stoje sobie ostatnio spokojnie w kolejce do kasy w Carrefourze. Stoje
sobie ... stoje...
Nagle zauwazam przy drugiej kasie, wpatrzona we mnie i usmiechajaca sie sie DO MNIE blondyne. Ale jaka blondyne!!! Mówie Wam!!! Karaiby, slonce, plaza, Bacardi...!
Ostatnio ladne dziewczyny sie do mnie tak usmiechaly, gdy
przytaszczylem do akademika, na drugi dzien po imprezie, skrzynke zimnego piwa. Ale to bylo 10 lat temu...

Ta jednak usmiechala sie do mnie przyjaznie nawet bez piwa. Jakas
taka znajoma mi sie przez chwile wydala ale nie moglem sobie
przypomniec skad...Pewnie podobna do jakiejs aktorki.. Powoli budzil sie we mnie gleboko uspiony instynkt lowcy. Mieszanka adrenaliny i testosteronu wypelnialy mój organizm. To one kazaly mi bez zastanowienia zapytac:

- Przepraszam, czy my sie skads nie znamy?
Wypadlo nawet niezle. Lala polknela haczyk. Jej reakcja byla szybka,usmiech bez zmian:

- Nie jestem pewna, ale chyba jest pan ojcem jednego z moich
dzieci...

Mówi sie, ze ludzki umysl potrafi w sytuacjach ekstremalnych pracowac nie gorzej od komputera. Mój byl w tej sekundzie w stanie konkurowac z najlepszymi. Po chwili mialem wydruk. Zawsze uzywam gumek. Zdrada malzenska jest juz sama w sobie wydarzeniem szargajacym nerwy szanujacego sie mezczyzny. Po co ja jeszcze dodatkowo komplikowac? Mój komputer pokladowy przypomnial mi tylko trzy przypadki, które byly odstepstwem od tej zasady. Kolezanka z pracy, na szczescie tak brzydka, tak ze sama jej twarz byla najlepszym zabezpieczeniem.

Kolezanka zony z pracy, na szczescie po takim alkoholu, ze mi nie do konca .. tego... Jest!!! Pozostala tylko jedna mozliwosc. kiedy moglem sobie "strzelic" dzidziucha na boku. Nie omieszkalem podzielic sie ta radosna nowina z matka "mojego" nieslubnego dziecka i setka kupujacych przy okazji:

"Juz wiem!!! Pani musi byc ta stripteaserka, która moi koledzy
zamówili na mój wieczór kawalerski przed 8-ma laty!!! Pamietam, ze za niewielka dodatkowa oplata zgodzila sie pani wtedy robic TO ze mna na stole w jadalni na oczach moich klaszczacych kolegów i tak sie pani przy tym rozochocila, ze na koniec za darmo zrobila im pani wszystkim po lodziku!!!"

Zalegla calkowita cisza. Nawet kasjerki przestaly pracowac. Wszyscy
wpatrywali sie na przemian we mnie i w czerwieniaca sie coraz bardziej slicznotke. Kiedy osiagnela kolor znany w kregach muzycznych jako "Deep Purple" wysyczala przez sliczne usteczka:

- Pan sie myli! - Karaiby zastapila Arktyka.- Jestem wychowawczynia
pana syna w 2b...
"Gdy w Los Angeles widzą jakiegoś faceta w pięknym domu, zaraz mówią: "pewnego dnia, ja zamieszkam w tym domu". kiedy coś takiego ma miejsce w Dublinie, zaraz słychać: "pewnego dnia dopadnę tego drania!"
"Gorzej niż w piątkowy wieczór w Dublinie!"

Kodziu  

Wysłany: 2005-10-11, 07:34   
   Polecający: Filek penilek ;)

Niezły hardkor... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time

Martina  

Zaproszone osoby: 11

Wysłany: 2005-10-14, 09:00   
   Polecający: epuls.pl

o kuuuurczę :D fajne :D to mi się przypomniał dowcip..

wsiadam do autobusu. zajmuję jedyne wolne miejsce, ale muszę skasować bilet. przy kasowniku stoi facet mniej więcej w moim wieku. poprosiłbym go o skasowanie biletu - ale jak? na 'pan' czy na 'ty'? mózg pracuje na wyższych obrotach.. Facet wiezie kwiaty, czyli jedzie do kobiety. Kwiaty są piękne, więc kobieta też musi być piękna. Nie wysiadł na poprzednim przystanku, czyli musi jechać do mojej dzielnicy. W mojej dzielnicy są dwie piękne kobiety - moja żona i moja kochanka. Do mojej kochanki jechać nie może, bo ja do niej jadę. Czyli jedzie do mojej żony. Moja żona ma dwóch kochanków. Jarosław jest w delegacji..
- Panie Piotrze, czy mógłby mi pan skasować bilet??

:mrgreen:

are you such a
dreamer to put the world to right?

WRÓCIŁAM!

BroSSe 

Wysłany: 2005-10-15, 15:39   

to oczywiście jest zajebiste :P ale z tym biletem tesh :D :D

sito  

Wysłany: 2005-10-19, 10:14   

Dziewczyny są The Best ;D Najlepsze z tym Ojcem jednego z moich dzieci :P

Odpowiedz do tematu