No to sobie ładne promocje robią. :lol: Pomysł jest git, koleś przeszedł samego siebie. :lol:
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
"To parę metrów ode mnie. Ładnie tam, dużo kolorowych świateł. Ale z żadnych usług nie korzystałem, mam żonę, nie potrzebuję" - zastrzega. Dodaje, że żona wie o pomyśle, ale tego nie pochwala. Za to teściowej bardzo się on spodobał.
Ale zlewalem z tego :lol:
_________________ Będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę pamiętać swoje hasło, będę ...
Ejjj......pssstttt.... Gość - pamiętaj, że BlueForum to Piaty Wymiar Rzeczywistości
www.BlueMan.pl devBlog - nie tylko o programowaniu
No wiesz po pierwsze niewiadomo jaki jest zakres uslug tej agencji... po drugie rozne sa kobiety i maja rozne potrzeby a po trzecie jak nie te 2 to moze mezowi/ojcu/dziadkowi/koledze zafundowac prezent
_________________ Pomóż nam w konkursie, dodaj link:
ojej... nie mialam pojecia ze takie promocje istnieja :shock: :lol:
_________________ "Gdy w Los Angeles widzą jakiegoś faceta w pięknym domu, zaraz mówią: "pewnego dnia, ja zamieszkam w tym domu". kiedy coś takiego ma miejsce w Dublinie, zaraz słychać: "pewnego dnia dopadnę tego drania!"
"Gorzej niż w piątkowy wieczór w Dublinie!"
_________________ L is for LOVE, baby
O is for O yes I do
V is for VIRTUE, so I ain't gonna hurt you
E is for EVEN if you want me to
R is for RENDER unto me, baby
M is for that which is MINE
A is for ANY old how, darling
N is for ANY old time
_________________ Jestem szczęściem, które szuka przyjemności w zadowoleniu drugiej
osoby. Pragnieniem, by dawać, a nie otrzymywać. Szacunkiem dla
uczuć drugiej osoby. Byciem blisko, ale bez chęci zawładnięcia drugą osobą.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum