Wysłany: 2006-04-20, 17:32
Polecający: bierdonka
no baa .. ja to widziałam na Polsacie jak jescze był ten swirus w kwiecistej koszuli popijający mate ;d to było cos ... proram z jajem, inteligentny prowadzący ale mniej inteligentni goscie .. tutaj trafił sie fenomen i wielka gwiazda BIg Brothera ... swego czasu uwielbiana zrez tłumy i całe rodziny zasiadające co wieczór pzred tv by zobaczyc ja jak sie kąpie zenujące ...
1.Należało się jej za to, że nie umiała się przyznać, że zrobiła to dla kasy.
2.Było mi jej żal.
3.Cejrowski nie ma u mnie poszanowania. To trochę taki głupek, który jednak głupkowatością nie nawet się nie zbliża do Wojewódzkiego. Drażni mnie jego głos i taka przemądrzałość..
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
kobieta wyzwolona :lol: :lol: :lol:
lubię gościa, a widzę pierwszy raz ; ]
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
Moim zdaniem kazdy ma (a przynajmniej powinien mieć) świadomość ze po pewnych zachowaniach, wydarzenaich jego/jej zycie sie zmieni zdecydowala sie i to są konsekwencje. Bo tam sie przewinąl dobry motyw ze nastolatki podatne na takich idoli mogą pojsc w jej slady, a jak poogladaja takie programy jak tacy ludzie sa potem postrzegani to moze pomysla z 2 razy.
Jak dla mnie brutalnie ale skutecznie
ogólnie ładnie ją pojechał, a ona udawała inteligentną cały wywiad ;]
a jednak kolor włosów w tym wypadku to nie przypadek :lol:
_________________ Jutro, gdy zabraknie poezji,
Jutro dziwne słońce nauki zmrozi krew,
Jutro przestaniemy być piękni,
Jutro! Lecz dzisiaj ostatni chwalmy dzień..
A mnie się to wczoraj zacinało, a dzisiaj nawet otworzyć nie chce. :cry: Ale nawet ten początek, który obejrzałam, robił wrażenie. Kiepskie wrażenie. Jakoś nie wyobrażam sobie, żeby posiadający chociażby odrobinę ogłady mężczyzna powitał kobietę: "Herbaty?... A może wannę z pianą?" Bez wzgledu na to, co ta kobieta sobą reprezentuje, chociażby dlatego, by nie zniżać się do jej poziomu.
Ptaq napisał/a:
dobry motyw ze nastolatki podatne na takich idoli mogą pojsc w jej slady, a jak poogladaja takie programy
A ogladaliście kilka lat temu taką telenowelę dokumentalną "Ballada o lekkim zabarwieniu erotycznym"? Za wyemitowanie jej zapłacili zdaje się karę właśnie z tego powodu, że nastolatki będą naśladować. Przerażające, co nastolatki są w stanie zrobić dla pieniędzy, co najlepsze, przy pełnym poparciu rodziców, widzących w walkach w kisielu swietlaną przyszłość dla swoich córek. Jak ktoś nie ma w głowie, to wątpię, żeby zjechanie Frytki na antenie coś dało.
Jak ktoś nie ma w głowie, to wątpię, żeby zjechanie Frytki na antenie coś dało.
zawsze trzeba probowac, a nie tylko wątpić
anka napisał/a:
chociażby dlatego, by nie zniżać się do jej poziomu.
a ja mysle ze tu byla metoda by dokladnie nie pamietam jak to sie mowi:
'By pokonać głupiego trzeba zniżyć sie do jego poziomu i pokonać doświadczeniem' czy jakos tak
Na tym forum jest całkiem sporo nastolatek, więc może niech one się wypowiedzą, czy to, że Frytka bzykała się z w basenie jest dla nich jakimś wyznacznikiem.
W sumie to ja nie mam nic przeciwko takim panienkom. Jeżeli co trzecia na dyskotece chce stracić dziewictwo, albo ma ochotę na soczystego kutaska w kiblu...? Dla mnie same plusy.
_________________ Gość chcesz dowiedzieć się więcej o wilkach? Strona dla miłośników przyrody:
www.wilk.boo.pl
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum