Wysłany: 2007-12-21, 20:46 Ja mmm chyba ściebie Polecający: olenkaa1690
nie... nie macie racji! Wcale sie nie pomyliłam w temacie!
jak sami o sobie mówią : JA MMM CHYBA SCIEBIE to Punkowa Grupa Rozweselajaca stworzona przez swiatopogladowych mutantów z popsutymi hamulcami. Mimo to, co wazne, jest to równiez jedyny PGR majacy za zadanie zeby bylo fest milo.
Pochodzą z Bytomia (jeden wykonawca jest z Żor )
Mi bardzo Te teksty, ta muzyka wpadająca w ucho
Miałam przyjemność ostatnio uczestniczyć w ich koncercie i na prawdę... na żywo sąjeszcze lepsi gorąco polecam
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
gra (śpiewa) w tym zespole dwóch członków kabaretu łowcy.b , więc nie do końca Ci sie 'powaliło' ale to nie jest zespół łowców. Wspólni są tylko Ci (dwaj) członkowie.
_________________ "Szukam abstrakcyjnych sposobów na wyrażenie rzeczywistości, abstrakcyjnych form, które oświecą moją własną tajemnicę" Eric Cantona
bo ja wiem..teksty rzeczywiscie fajne, ale muzyka jak dla mnie ani nie rozweselajaca a juz na pewno nie punkowa. pozytywnie zakrecone to odrobine,ale bez rewelacji.
_________________ Imagine there's no heaven
iIs easy if you try
No hell bellow us
Above us only sky
Dla mnie też bez rewelacji. Jakby była punkowa to chętnie bym sobie posłuchała i nawet poskakała, gdyż to lubię, a tak to nie bardzo
Jak usłyszałam pare piosenek to od razu wyłączyłam.
Jakoś te ich teksty mnie nie rozśmieszają może jestem inna, ale preferuje wogole inny rodzaj muzyki
_________________ When I need You, I just close my eyes and I'm with You...
Mnie rozwesela taka muzyka, w dobie emo, itp. Fajnie posłuchać czegoś zabawnego, raczej mało komercyjnego, wpadającego w ucho, a jednak nie banalnego... to zależy od poczucia humoru, wiadomo... Ja tam lubię no i na żywo nieocenieni
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum