i ogolnie z calego kabaretonu bym wywalil tylko konia polskiego a reszta dobra a niektorzy nawet bardzo dobrzy
Ale chciałem zauważyć, że kuń polski błysnął jedną myślą ("nie zazdroszczę tym co będą musieli V RP budować"), chyba że to mnie poniosło z moją interpretacją tego zdania. No ale zapomniałem, że nie lubisz politycznych .
A w ogóle co za pomysł dawać kabareton o takiej porze, przez to, że musiałem dzisiaj iść do szkoły, nie mogłem oglądać dzisiejszej nocy w całości. Ale to co widziałem - genialne (zwłaszcza ta piosenka "koci-koci łapci, buzi-buzi-buzi, dzisiaj rządzą mali, jutro rządzą duzi" ).
_________________ Gitara jest w porządku Johnie, ale grając na niej nie zarobisz na życie...
***ArChi***, to daj znac,, jak bezie w TV to chetnie obejże..
Dzis widzialem kilka skeczy Ani Mru Mru... i musze powiedziec ze nawet mi sie podobały..
_________________ Złem odpłacasz się za dobro... czym za zło mi się odpłacisz...?
mans_love[at]tlen.pl -tlen.
8211980 - gg
http://man-s-love.fotolog.pl/
***ArChi***, to jeszcze powiedz któy to Ty będziesz
_________________ Złem odpłacasz się za dobro... czym za zło mi się odpłacisz...?
mans_love[at]tlen.pl -tlen.
8211980 - gg
http://man-s-love.fotolog.pl/
a skad ja mam wiedziec ktory to ja jak narazie nie wiem czy bede a po drugie jak wyjade we wtorek na mazury to dostepu do netu nie bedzie wiec nie poinformuje
a zdjecie mozesz w galerii zobaczyc
a wogole polecam Mazurska noc do obejrzenia bo z listy kabaretow zapowiada sie calkiem calkiem fajny kabareton
o_O Kabarety tyo ja lubię xD A szczególnie polski xD
Ani Mru Mru, trochę mi się juz przejadł [ale wciąż iż "lubię] ale także KMN, Neo-Nówka, Grzegorz Halama hum... [nie lubię Koń Polski]
no nie byl najgorszy ale nie byl najlepszy bo tej nocy bylo troszke wiecej lepszych skeczy jak np kabaret pod wirwigroszem ktorzy sie ostatnio pchna do gory czy skecz KSM
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum