no ja widzialem raz spadkobiercow i wystepowali miedzy innymi Asia K. ludzie z kabaretu Limo czy SLuchajcie czy Tomek Sobieraj z Dno ale byla rewelacja jeden minus moj byl ze grali bez mikrofonow a ja daleko siedzialem
musze przyznac ze gdzie bym cos o kabarecie nie mowil to bardzo duzo ludzi wspomina o mumio i wlasnie skeczu krowa lakomczucha jedna z najlepszych piosenek kabaretwych
ostatnio choruję na Łowcy.B. Oczarowali mnie występem na żywo w knajpce katowickiej:) Poza tym poprawia mi humor "Krowa Łakomczucha" Mumio:)
Łowcy B. to też fajny kabaret. Inny niż wszystkie. mieli świetny skecz w autobusie i piosenke, w której koleś śpiewa: "Idę sobie ulicą z moją dziewczyną, dziewicą..." Doskonałe
***ArChi*** napisał/a:
no ja widzialem raz spadkobiercow i wystepowali miedzy innymi Asia K. ludzie z kabaretu Limo czy SLuchajcie czy Tomek Sobieraj z Dno ale byla rewelacja jeden minus moj byl ze grali bez mikrofonow a ja daleko siedzialem
Zazdrosze, Sobieraj musiał ostro tam dawać, dobry z niego koleś
Lubię kabarety i oglądam tylko polskie w telewizji, bo sama nigdy nie mam okazji pojechać i obejrzeć na żywo. Zawsze uśmieję się za wszystkie czasy- głównie ze skeczy Ani Mru Mru, Grupy MoCarta i wielu innych.
Faworytów w sumie nie mam- dla mnie liczy się , by skecz był śmieszny
_________________ Tylko ryzykując możesz zyskać coś ważnego...
co do S. Tyma to musze przyznac ze jakos nie trawilem tego czlowieka jako kabareciarza badz satyryka ale jak zobaczylem jego (chyba) skecz na Mazurskiej nocy kabaretowej to bylem zaskoczony bo sie dobrze usmialem zagral go razem z pania nie wiem jak sie nazywa ale w Klanie gra sprzataczke Lubiczow
Wysłany: 2006-10-07, 18:19
Polecający: Dzięki sobie :)
Moim ulubionum kabaretem jest Kabaret Moralnego Niepokoju, jest on zdecydowanie najlepszy i wyprzedza resztą (przecież też świetną jak choćby Łowcy.B czy Hrabi).
Mają mnóstwo pomysłów, które przedstawiają w TMN w TVP2, oczywiście nie wszystko jest udane, ale gdyby to zsumując i zrobić coś w stylu The Best to po prostu bym się ze śmiechu nie mógł obejść przez 3 godziny oglądania DVD.
Po KMN jest Hrabi i Łowcy.B.
Ostatnio nawet polubiłem Ani Mru Mru, bo kiedyś wydawali mi się tandetni i dziecinni
_________________ GG - 9095191
Tlen - drunk7_13@tlen.pl
E-mail - psb-drunk@tlen.pl
Album: Fundamnetal
Piosenka: ----------
--------------------------------------
Are you gonna go to the Sodom and Gomorrah show?
Ostatnio znalazłam na necie fajną stronkę z kabaretami. Jakoś nie ogladałam nigdy a tu proszę, przez przypadek kliknęłam na Lachony, Moralnego Niepokoju
Tofik the best!
_________________ Chcieliśmy jak najlepiej, a wyszło tak jak zawsze.
no wrocmy do moich ulubionych kabaretow po tegorocznym Ryjku jak juz gdzies pisalem polecam kabaret Dno ktory naprawde zrobil kawalek dobrej roboty polecam jeden z ich skeczy ktory mozna zobaczyc tutaj mam nadzieje ze bedzie ich wiecej z Ryjka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum