Mój ulubiony kabaret to Potem szkoda ze juz nie dzialaja razem ale maja swietne skecze ile razy bym ich nie ogladala za kazdym razem smieje sie do lez
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Nie slyszalam o tym kabarecie ale chetnie poglebie swoja wiedze na ten temat
_________________ Panie, chciałabym żebyś zesłał na mnie taki deszcz...taki szalony, wściekły, ogromny deszcz...który zmyłby ze mnie wszystkie wyrzuty sumienia...
Juz poznalam jest strona www.kabarety.fani.pl tam mozna znalezc wiele skeczy i wiele kabaretow.
Moi ulubieni to kabaret Potem oraz lowcy.b
Hrabi kilka skeczow sobie przejrzalam rzeczywiscie calkiem niezli sa
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 2006-12-10, 09:55
dzas napisał/a:
Ja z kumpelami zakladamy wlasny kabater oczywiscie nieoficjalny...
To i ja założę Co pewnie się skończy na tym, że nawet jak coś napiszę, to będzie tego za mało, a jak będzie wystarczająco to nie będzie temu kogo zagrać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum